1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:15

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný nedělní zápas nabídl těsné vítězství Převýšova nad Benešovem


Branky


0

Dvakrát nastoupili převýšovští fotbalisté jinde než na svém hřišti a uhráli jediný bod. Návrat na domácí půdu k posledním domácímu zápasu v sezoně se ale vydařil a díky trefě Sedláčka dokázali porazit bojující Benešov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů neproměnil svou šanci

S jistotou v podobě udržení soutěže zamířil uvolněný Benešov do Převýšova, kde ho ale nečekal příliš lehký soupeř. První velkou šanci si vytvořili domácí hráči ve 21. minutě, Vyšehrad rozehrával volný kop a donutil Repáně vyrazit balon do zámezí. Akce pokračovala rohovým kopem a gólman Benešova musel být opět ve střehu. Dobrou příležitost ke vstřelení gólu si šest minut před koncem poločasu vytvořil i Benešov, domácí gólman Vízek dokázal vychytat ve velké šanci Skopce. Za nerozhodného stavu skončil první poločas.

Jediný gól Sedláčka rozhodl o vítězi

Skóre se měnilo až ve druhém poločase. Konkrétně po zhruba dvaceti minutách. Aktivně hrající Převýšov vytvořil pohlednou akci, kterou zakončil přesným zakončením Tomáš Sedláček – 1:0. Na gól Převýšova nenašel Benešov odpověď a připsal si těsnou prohru. 



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): „V tomto zápase jsme předvedli nejslabší domácí výkon. Hosté byli nebezpečnější a vytvořili si několik šancí, mohli jsme jim děkovat, že je neproměnili. Trest pro hosty přišel v 65. minutě, kdy si srazili Sedláčkův centr do vlastní brány. Šťastné vítězství a jsme rádi, že máme tři body. Hráčem zápasu za nás útočník Sedláček.“

SK Benešov
Pavel Šimáček (trenér): "Opět jsme sklouzli do zápasů, kdy prohráváme o branku. Co je platné, že nám znovu trenér soupeře po zápase řekne, že jsme byli lepší a nezasloužili si prohrát, když je konečný výsledek 0:1. Ale jsme zachránění, tak už nás to nemusí tolik mrzet. První poločas byl z naší strany lepší, vypracovali jsme si tři šance, dvě Turek a jednu Balata, nedali jsme je. Domácí hrozili ze standardek, které jsme někdy i se štěstím uhráli. V druhé půli měl obrovskou šanci Turek, po krásné kombinační akci netrefil z malého vápna bránu. Soupeř pak začal tlačit, začínali jsme mít vzadu okýnka, dal i tyčku. Nakonec jsme dostali vlastní gól. Snažili jsme se aspoň o vyrovnání, ale do větší šance jsme se nedostali. Po herní stránce nemůžu klukům nic vyčíst, drželi míč na kopačkách, zápas zvládli i dva dorostenci v sestavě, ale domácí prostě dali o branku více. Naše akce byly vedeny zejména přes Balatu, ale bohužel to nemělo gólové vyústění jako minule. Hráčem zápasu byl od nás ale asi právě on."



Sestavy


SK Převýšov
P. Vízek [-] - L. Vyšehrad [-] (85. V. Karal [-] ) , J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] (79. M. Kosař [-] ) - L. Kraják [-] , M. Zezula [-] (58. J. Věchet [-] ) , P. Novák [-] (58. K. Krejčík [-] ) , T. Sedláček [-] - R. Korba [-] (68. J. Labík [-] )

SK Benešov
L. Repáň [-] - D. Cvrček [-] , D. Filip [-] (77. M. Večera [-] ) , J. Laštovka [-] - L. Balata [-] , D. Skopec [-] , D. Farkaš [-] (62. I. Khodulia [-] ) , M. Kučaba [-] , M. Turek [-] (79. S. Ibe [-] ) - K. Kulhavý [-] , J. Zákostelský [-] (16. E. Adjei [-] )

ŽK: 72. T. Sedláček - 21. J. Laštovka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.