2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voráček přidal další jarní trefu, ale Písek s Chrudimí remizoval


Branky


0

Souboj Písku s Chrudimí sliboval před výkopem dobrou podívanou, když proti sobě stály dva týmy, které dokáží hrát pohledný fotbal. Zpočátku to i tak vypadalo, domácí Voráček přidal další trefu do své široké sbírky, ale chvíli poté vyrovnal Kesner. Další góly už nepadly a o druhém bodu pro Písek rozhodly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trefu Voráčka reagoval Kesner

Před začátkem zápasu dostal vyznamenání obránce David Pichlík, pro kterého to byl poslední zápas v jeho kariéře. Jako kapitán přivedl spoluhráče na hřiště a několik prvních minut na něm strávil, než byl vystřídán Heldem. To už ale bylo za vedení, když v sedmé minutě mířil milimetrový pas Kočího na zadní tyč a nekompromisně ho do sítě z první napálil s lehkostí hrající Martin Voráček – 1:0. Úvodní poločas ale nabídl divákům pohledný fotbal, kterému nechyběly ani šance.

 

Ve 14. minutě se slibně rozvíjel jeden z dalších píseckých útoků, jenže tentokrát skončila finální přihrávka na patách Helda. Co se nepovedlo na jedné, realizovali hráči na druhé straně. V 16. minutě přišlo vyrovnání. Rychlou kombinační akci Chrudimi zakončil Ondřej Kesner – 1:1. O chvíli později se ke slovu dostal znovu Voráček. Tentokrát pálil z dálky a gólman hostí Mrázek měl s likvidací jeho projektilu plné rukavice práce. Rušno však bylo i v šestnáctce Písku, kde Varyš jen sledoval, jak střela z kopačky Kopeckého škrtá břevno brankové konstrukce.

Tempo hry opadlo

Výměna stran hru zpomalila, přesto se našly okamžiky, které mohly pohnout ukazatelem skóre. V píseckých barvách se před bránu tlačil Milec, ale na Mrázka nevyzrál. Odražený balón se dostal na kopačky Hrachovce, ten však nezamířil přesně. Když na opačné straně neuspěl Dostálek a několikrát se zaskvěl Varyš, dospěl duel až do penaltového rozstřelu.

Při penaltách uspěl Písek

Neoblíbená disciplína domácího celku tentokrát bod navíc přinesla. Vaněk sice ve druhé sérii Mrázka nepřekonal, ale hned ve třetí neproměnil svůj pokus ani hostující Langr. V sérii s pořadovým číslem pět nejprve skóroval Held , a jak se o několik sekund později ukázalo, šlo o rozhodující zásah, protože Varyš následnou penaltu Mastíka chytil.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Autor článku: Petr Brůha

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Když budu utkání hodnotit teď, pár minut po skončení, tak v nás určitě převládá nadšení z toho, že jsme zvládli penaltový rozstřel, protože ten se nám dlouho nedařil. Co se týče zápasu, tak v první půli jsme viděli lepší fotbal než po přestávce. Druhá půlka už byla taková jakoby bez energie. Nikdo nechtěl udělat chybu a nerozhodný stav vyhovoval oběma stranám. S první půlí jsem spokojený. Dali jsme branku, měli jsme i další šance a hrálo se celkem rychle. Hráčem zápasu byl stoper Michal Rendla.“




Sestavy


FC Písek
L. Varyš [-] - V. Milec [-] (80. D. Uhlík [-] ) , V. Hrachovec [-] (69. Š. Hlinka [-] ) , M. Voráček [-] (61. F. Vaněk [-] ) - O. Sajtl [-] (88. J. Kinkor [-] ) - M. Rendla [-] , L. Holub [-] , P. Řehák [-] , A. Kočí [-] - D. Pichlík [-] (8. M. Held [-] ) , T. Froněk [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (90. P. Tlapák [-] ) , L. Kopecký [-] (75. D. Vavrouš [-] ) , M. Radouš [-] , D. Vodrážka [-] (86. D. Vašulín [-] ) , O. Kesner [-] (84. L. Mastík [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , J. Kučera [-] , S. Langr [-] , J. Krčál [-]

ŽK: 83. P. Řehák - 75. O. Kesner , 76. P. Drahoš .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.