1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Se sezonou se Tachov rozloučil venkovní výhrou v Litoměřicích


Branky


70. L. Šlehofer - 30. J. Matas , 40. R. Kropáček , 88. P. Pechatý (vl.)
0

Pokud se Tachov rozloučí se třetí ligou, bude to vítězná tečka. Poslední zápas sezonu odehrál v Litoměřicích. Domácí nováček po celou sezonu hraje jako na houpačce a nyní se naladil do módu proher. Až do konce zápasu sice bylo Litoměřicko na dostřel, ale dvě minuty před koncem rozhodl Pechatého vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřicko hrozilo, Tachov trestal

Do zápasu nastoupilo domácí mužstvo bez šesti hráčů základní sestavy. Během první desetiminutovky si obě mužstva vytvořila po jedné velké šanci. Ve 4. minutě Pechatý zneškodnil samostatný nájezd Kyndla, na opačné straně v 10. minutě vyškrábl gólman Turek zakončení Franka, které mířilo mezi tři tyče po rohovém kopu. Další šanci si vytvořil Tachov i ve druhé desetiminutovce, z přímého kopu ale zakončení zamířilo nad břevno Pechatého. Ve třetí desetiminutovce se už skóre měnilo, po rohovém kopu se dostal k zakončení Jan Matas a za přispění domácího Grunerta překonal Pechachatého – 0:1. Ještě před inkasovaným gólem mělo velkou šanci i Litoměřicko, když na hranici penalty neuspěl se střelou Valenta. Ještě před koncem prvního poločasu zachytil Tachov rozehrávku soupeře a centr Došlého zamířil na Reného Kropáčka, který určil poločasový výsledek – 0:2.

Remíza nebyla nedosažitelná

Osamocený Dvořák mohl zvýšit na třígólový rozdíl v 56. minutě, ale Pechatý jeho pokus vytěsnil. Šanci vykřesalo Litoměřicko zásluhou Lukáše Šlehofera, který ze zhruba dvaceti metrů překonal pohlednou střelou Turka – 1:2. Deset minut před závěrečným hvizdem udrželi Grunert se Šimkovským naději, když uhasili nebezpečí před vlastní bránou. Naopak vyrovnat posléze mohl Černý, který z přímého kopu dokázal obstřelit zeď, ale Turek se nenechal překonat. Definitivní rozhodnutí pak přišlo o dvě minuty z rohového kopu, když Dvořák uspěl v souboji s Petrem Pechatým, který byl poté označen za střelce vlastního gólu – 1:3. Zda to byl na další roky i zároveň poslední třetiligový gól Tachova, to teprve uvidíme.

 

 

Zdroj článku: oficiální web Litoměřicka (www.fklitomericko.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "V zápase o nic nešlo, takže nejtěžší bylo kluky namotivovat. Což se nějak zvládlo, zápasy na konci sezóny se hrajou nejhůře, zvlášť když hráči věděli, že se bude v Tachově možná končit. Hráči to zvládli, vyhráli 3:1. Soupeře musím pochválit, hrál s mladým týmem dobře, za bezbrankového stavu měl velkou šanci, kdyby ji dal, utkání by se vyvíjelo jinak. Pak jsme převzali otěže my a byli jsme o drobet lepší. Mužem zápasu byl jednoznačně brankář Turek, podržel nás."



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Grunert [-] , J. Šimkovský [-] , M. Hanuš [-] - M. Štancl [-] (53. J. Černý [-] ) , L. Šlehofer [-] , P. Valenta [-] , V. Kolmistr [-] , J. Kalaš [-] , M. Faust [-] - F. Frank [-] (83. R. Trekoval [-] ) -

FK Tachov
J. Turek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] , T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (33. R. Kropáček [-] ) , M. Hoffmann [-] (87. P. Vyleta [-] ) , T. Habart [-] (67. L. Tušl [-] ) , M. Knakal [-] , P. Došlý [-] (58. I. Butnaru [-] ) , M. Mlynařík [-]

ŽK: 71. L. Šlehofer - 84. M. Knakal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Teuber Ivan - VAŇKÁT Zdeněk, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.