3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra vrátila Jirny na první místo, ale Olympia má boj o první místo ve své moci. Nebýt odečtu, vedeme v současnosti o sedm bodů, připomíná spokojený jirenský trenér Hradecký


Branky


20. P. Vandas (p.) , 28. V. Pokorný , 41. J. Procházka - 31. J. Synek , 81. J. Boček
0

K poslednímu venkovnímu zápasu zajížděli benátečtí fotbalisté na půdu nedalekých Jiren. Domácí stále živí naději na první místo v třetiligové soutěži. Základ své výhry položili Hradeckého svěřenci již v prvním poločase, ve kterém nastříleli Benátkám tři branky. Zdramatizování utkání přišlo v 82. minutě, kdy benátecký Boček snížil. Hosté už ale na vyrovnání neměli dostatek času.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa Procházky přímo do šibenice

Do utkání vstoupili lépe hosté. Waltrově střele ale scházela přesnost, tudíž jirenský brankář Čáp nemusel zasahovat. Na druhé straně pálil podobně nepřesně Škorvánek. O chvíli později technická Vondráčkova střela mířila mezi tyče, Levíček však byl na trávníku včas a míč chytil. Ve 21. minutě se v pokutovém území odrazil míč od ruky Jägera a hlavní rozhodčí Kalenda ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal Pavel Vandas, Levíčka poslal na druhou stranu a domácí vedli – 1:0. O osm minut později si hostující obránci nepohlídali nabíhajícího Vladimíra Pokorného, který se ocitl sám před Levíčkem, kterého také pokořil – 2:0.

 

V témže čase museli hosté sáhnout k prvnímu střídání, kdy zraněného Jägera nahradil Horák. Ve 31. minutě zahrávali přímý kop také hosté. Walter posadil míč na hlavu naskakujícího Jakuba Synka, jenž mířil přímo pod břevno – 2:1. Na druhé straně stříleli nepřesně Vandas se Stöcknerem. Druhý jmenovaný poté přece jenom zaměstnal Levíčka, ten se ale překvapit nenechal. Ve 42. minutě se k míči v pokutovém území dostal Procházka, jehož pokus byl hosty sražen jen těsně vedle levé tyče. Právě po této standardní situaci Jirny potřetí udeřily. Na Vondráčkův přesný centr si na přední tyči naběhl právě Jaroslav Procházka a hlavou přizvedl míč do vzdálenější šibenice – 3:1. Vzápětí mohl snížit Mižič, jemuž na poslední chvíli sebral balon čistým skluzem Parys.

Snížení Bočka přišlo pozdě

Ve druhém poločase byli domácí častěji u míče, do vyložených šancí se ale příliš nedostávali. Zpoza vápna střílel kupříkladu Čepelák, avšak Levíček byl na místě. O druhou branku se snažil hostující Synek, taktéž Čáp si ale připsal přesný zákrok. V 72. minutě se na levé straně uvolnil střídající Daniel Kocourek a postupoval sám na Levíčka, který se vyznamenal a míč vyrazil na rohový kop. Na druhé straně domácí v 82. minutě nezastavili Jana Bočka, jemuž se první střela ještě nepovedla. Dostal však možnost reparátu a jeho druhý pokus již skončil u pravé tyče – 3:2. Ve zbývajících osmi minutách spolehlivá obrana domácích hosty k ohrožení Čápovy branky již nepustila.

 

Zdroj článku: oficiální web Benátek (www.kopanabenatky.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Byl to náš poslední zápas. Vítězství bylo zasloužené, ubojované. Měli jsme toho už dost, hráli jsme pět zápasů ve dvou týdnech. Vedli jsme 2:0, hloupě jsme si nechali ze standardky dát branku. Dvoubrankový náskok jsme získali zpět, pak šel sám na bránu Kocourek, nedali jsme tři vyložené šance a jak to tak bývá, inkasovali jsme a poslední čtvrthodinu už jsme se nedostali do své hry, ale kluci to zvládli. Nejlepším hráčem zápasu vybírám brankáře Čápa, za branky nemohl. Já před nimi smekám, dvakrát za sebou dokázali soutěž vyhrát. Beru totiž to, že odečet šesti bodů nezavinili, nebýt toho, vedeme v současnosti o sedm bodů a není co řešit. Co se týče posledního zápasu Olympie na Vltavíně, tak netipuji, ono je to nakonec jedno, protože my do vyšší soutěže nepůjdeme, takže Olympia už má jistotu postupu. Ohledně svého pokračování v Jirnech ještě nemůžu nic říct, nechávám to otevřené."

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: I když jsme dnes těsně prohráli, proti lídrovi soutěže jsme na jeho hřišti odehráli slušné utkání. Škoda jen, že se nám v závěru už nepodařila vstřelit vyrovnávací branka. Určitě se však za předvedený výkon stydět nemusíme. Kluci opět ukázali, že naše jarní výkony nejsou nahodilým jevem.



Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] , M. Parys [-] - V. Ježdík [-] (71. F. Awuku [-] ) , R. Stöckner [-] (80. T. Dubský [-] ) , P. Vandas [-] , J. Vondráček [-] , J. Procházka [-] , F. Škorvánek [-] (60. D. Kocourek [-] ) - V. Pokorný [-] -

SK Benátky nad Jizerou
V. Levíček [-] - M. Hošťálek [-] , D. Radosta [-] (46. J. Boček [-] ) , B. Tvrzník [-] , J. Sudek [-] , J. Jäger [-] (29. M. Horák [-] ) , J. Kocourek [-] , J. Synek [-] (71. O. Šíma [-] ) , J. Mižič [-] (46. J. Kraus [-] ) , V. Šimeček [-] , O. Walter [-]

ŽK: 51. B. Tvrzník .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Kalenda Jan - MUSIL Jiří, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.