1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrudimští opět nezaváhali a na domácí půdě těsně porazili Králův Dvůr


Branky


0

Řádně se zamotávající situaci v tabulce ještě více rozvířila Chrudim, která se díky sérii pěti výher v řadě vyhoupla tabulkou výše a nepovedený podzim začíná být zapomenut. Jediným gólem se při sobotním slunečném dopoledni prosadil Jindřich Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučerův volej přinesl vedení

Utkání mělo dobrou úroveň a hráči svým nasazením dávali najevo důležitost utkání. Domácí byli kombinačně lepší a nebezpečnější. V prvním poločase ve 20. minutě se nádherně po levé straně prosmýkl kolem zadáka hostí Dostálek, naservíroval míč Jindřichu Kučerovi a ten z voleje propálil brankáře Vávru - 1:0. Domácí kombinovali a držením míče si vytvořili optickou převahu. Hosté se do šancí dostávali sporadicky a jejich akce dokázala domácí defenziva eliminovat. Brankář Mrázek neměl tolik práce, ale nepříjemné situace dokázal vyřešit. Po bojovném prvním poločase vedli domácí o jediný gól. 

Kopecký selhal ve velké šanci

Druhý poločas začal ofenzivou hostí, ale domácí obrana fungovala přesně a nepřipustila žádné komplikace. V 62. minutě se po nahrávce Řezníčka prosadil patičkou Kučera, ale jeho gól uznán nebyl pro ofsajd. V 66. minutě kopal přímý kop Kopecký, který skákavou střelou protáhl hostujícího brankáře Vávru. V 72. minutě  přišla nádherná kombinační akce, kdy Řezníček nahrál do šestnáctky Kučerovi, ten nezištně sklepl Kopeckému a chrudimský kanonýr v tutovce minul branku. Pokračovalo se tedy dál za jednobrankového vedení domácích. Hosté se snažili, ale na dobře fungující hru domácích recept najít nemohli. V 82. minutě přišla další šance domácích, když přetažený centr z voleje napálil Vodrážka jen do boční sítě. Poslední minuty utkání si zkušení domácí již pohlídali a udrželi tak své vedení.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Soubojové, tvrdé utkání, až zbytečně vyhecované, chyběla mu lehkost. Utkání tak mělo jinou kulturu než zápas s Tachovem, který měl chování jiné, my tomu svou nervozitou tentokrát také přispěli. Bylo to o prvním gólu, Královák nyní dopředu nehraje úplně ideálně, spoléhá na brejky a standardní situace, to byli věci, kteří si měli hráči pohlídat. Důležitou první branku jsme dali my, pak už jsme nemuseli hru otvírat a až na dvě zaváhání z úvodu druhé půle jsme soupeři nic jiného nedovolili. Závěr jsme odehráli dobře a nepřipustili jsme tlak soupeře."

FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Věděli jsme, že nás čeká horká chrudimská půda, kdy je Chrudim na svém hřišti velice nepříjemný protivník. Odehráli jsme slušný zápas, byli jsme připravení. Chrudim je brejkové mužstvo, výborné mají také standardní situace. A mě mrzí to, že jsme dostali gól právě z brejku po naší standardce, kdy jsme měli míč v držení. To je naivita, hloupost, pustili jsme domácí jednoduše do vedení. Hráčům ale nemůžu upřít snahu o vyrovnání, měli jsme příležitosti, Procházka byl tentokrát vrchní spalovač."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (82. T. Mlynka [-] ) , L. Kopecký [-] (85. D. Vašulín [-] ) , J. Krčál [-] , M. Radouš [-] , O. Kesner [-] (89. L. Mastík [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , J. Kučera [-] (90. O. Hauf [-] ) , S. Langr [-] (73. D. Vavrouš [-] ) , D. Vodrážka [-]

FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , D. Zelenka [-] - J. Ježdík [-] , D. Kilián [-] , P. Eliáš [-] (76. P. Svoboda [-] ) , M. Procházka [-] (82. J. Bouček [-] ) , J. Balšánek [-] - M. Šlapák [-] (82. A. Brehin [-] ) -

ŽK: 6. P. Drahoš , 63. L. Kopecký - 28. J. Ježdík , 45. M. Šlapák , 79. K. Soldát .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - CICHRA Matěj, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.