Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

Hořovicko v první půli kousalo, nakonec ale utkání dopadlo jasným výsledkem


Branky


12. J. Petrů , 47. K. Hejný , 72. K. Hejný , 73. E. Liener
0

Předposlední venkovní zápas ve třetí lize odehrálo Hořovicko v Zápech, kde na něj čekalo velmi těžké utkání. Výsledek utkání se lámal ve druhém poločase, kdy se dvakrát prosadil Hejný a přispěl ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Zápy šly do vedení

Poklidně probíhající zápas, ve kterém ani jednomu týmu o moc nešlo, dostal náboj ve dvanácté minutě, když domácí Zápy potvrdily svou roli favorita a šly do vedení. Svým třináctým gólem v aktuální sezoně se prosadil Jiří Petrů, který překonal Křikavu – 1:0. Hosté se po inkasovaném gólu osmělili, ale i nadále byl aktivnější domácí výběr. I když se hra postupně více vyrovnala, další vážnější akce k vidění nebyly ani na jedné straně.

Další tři góly v síti Křikavy

Do druhého poločasu už nenastoupil domácí kapitán Pavlík a hned po dvou minutách hry Zápy navýšily vedení. Možností ke skórování nepohrdl Karel Hejný – 2:0. Zápas se odehrával i nadále velmi poklidně, druhý gól domácí mužstvo trenéra Maška poměrně uklidnil a nemuselo se tak příliš honit. Definitivně o výhře poté domácí rozhodli během několik vteřin. V 72. minutě Zápy zaskočily obranou soupeře a Karel Hejný přidal svůj druhý gól v zápase – 3:0. O minutu později přidal čtvrtý gól Erik Liener – 4:0. Tento výsledek vydržel až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): „Utkání se sestupujícím týmem Hořovicka bylo bezstarostné, hrál se docela pěkný fotbal. Měli jsme za patnáct minut tři čtyři gólové šance, z nichž jsme proměnili jen jednu. Pak jsme trochu polevili, soupeř se vůbec nepředstavil ve špatném světle, hrál uvolněně a dobře kombinačně. Byli jsme pak na část utkání takoví bohorovní, že vše přijde samo, vypnuli jsme a koledovali si o branku, kterou jsme naštěstí neinkasovali. Do druhé půle jsme trochu přeskupili sestavu zpět do našeho obvyklého rozestavení, v prvním poločase jsme zkoušeli hrát ofenzivněji, než jsme zvyklí, chtěli jsme vytvořit na soupeře větší tlak, což se nám dařilo ale jen tu čtvrthodinu. Gól na 2:0 utkání asi rozhodl. Výsledek nakonec hovoří jasně, ale hra měla nedostatky, se kterými se vlastně potýkáme v celé jarní části. V letní přípravě se budeme snažit posílit. Za hráče zápasu určím mladého brankáře Terče, kterému jsme dali poprvé šanci ve vyšší soutěži. K nám přišel před rokem z kolínského dorostu a chytal za rezervu, teď naskočil do prvního utkání a udržel nulu.“




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.