Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj se po středeční výhře vrátil do starých kolejí a utržil debakl v Dobrovici


Branky


0

Výhra v Táboře byla pro Vyšehrad prvním a zatím i posledním venkovním úspěchem. Na těžké půdě v Dobrovici inkasoval dva slepené góly v prvních minutách, poté se dvakrát prosadil Boban Dordević a otázkou bylo pouze to, jakým rozdílem domácí vyhrají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka zabránil vyššímu rozdílu ve skóre

Už po třech minutách hry se dostal do gólové šance Písačka, ale bývalý gólman Vyšehradu Havránek jeho střelu nohama vyrazil. Potom už převzali iniciativu domácí a v sedmé minutě šli do vedení. Po rohu a závaru před Procházkovou bránou se míč odrazil k Pavlu Tvarohovi a ten otevřel skóre - 1:0. Dvě minuty poté mohl vyrovnat Volešák, jeho střelu z trestného kopu zastavila tyč. Prakticky z protiútoku Golovko uvolnil přihrávkou Tomáše Osvalda a ten prostřelil Procházku - 2:0. Po čtvrthodině hry mohli přidat domácí další gól, Jakubec postupoval sám na Procházku, ale trochu si ukopl míč a šanci promarnil. V polovině první půle upaloval s balonem na Procházku Osvald, gólman Vyšehradu ale vyhrál i tento minisouboj. Ve 34. minutě na druhé straně Šleglův tečovaný centr přistál na břevně domácí brány. Další sólový únik na Procházku nevyužil Osvald, tentokrát minul bránu. Ve 32. minutě ale právě Osvald přihrával a černohorský forvard Boban Dordevič zakončoval - 3:0. Tři minuty před poločasem zasprintoval směrem k domácí bráně Madej, byl však odzbrojen stoperem Routkem.

Další dvě trefy a prohra Vyšehradu

Čtyři minuty po změně stran odcentroval Novák a Boban Dordević se trefil hlavou - 4:0. Po něm to zkusil zdálky Eliáš, Procházka vyrazil na roh. A po něm znovu Procházka zabránil Dordevićovi, aby dosáhl hattricku. Do zakončení se dostali i Novák a Zikmund, na druhé straně prověřil Havránka střelou zpoza vápna debutant Klíma. V 77. minutě Denis Pelyak obešel několik hráčů Vyšehradu a střelou k tyči završil skóre - 5:0. Dvě minuty nato po souhře náhradníků Klímy a Ježdíka postupoval sám na dobrovickou bránu Matysík, kličkou se zbavil jejího strážce Havránka, pak se ale rozhodl pro další zpětnou kličku a nakonec svoji příležitost promarnil. Vzápětí to zkusil hlavou, ale minul bránu.

 

Zdroj článku: oficiálnéí web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Podle postavení obou týmů v tabulce by se dal očekávat vyrovnaný průběh hry, ale tak tomu nebylo a rozdíl pěti branek odpovídá dění na hřišti. Stavíme mladé hráče, kteří hrají současně zápasy I. A třídy za juniorku, stále je testujeme a jsme k nim shovívaví. Parametrům ČFL však odpovídal pouze výkon Volešáka, našeho jednoznačně nejlepšího hráče v tomto utkání, a zčásti Drobílka. Nezbývá mi tedy než zopakovat, co jsem řekl už několikrát: i tento zápas v plné nahotě odhalil, jak na tom ve skutečnosti jsme.“



Sestavy


FK Dobrovice
J. Havránek [-] - M. Routek [-] , R. Žaloudek [-] , D. Pelyak [-] , J. Novák [-] - C. Golovko [-] (54. D. Zikmunda [-] ) , P. Tvaroha [-] , J. Eliáš [-] , Z. Jakubec [-] (65. D. Miškovský [-] ) - B. Dordevič [-] (75. O. Bartoš [-] ) , T. Osvald [-]

FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - L. Volešák [-] , J. Heřman [-] (59. R. Matysík [-] ) , M. Písačka [-] , T. Madej [-] (65. Š. Klíma [-] ) , D. Smolák [-] , J. Macej [-] (54. P. Ježdík [-] ) , J. Doležal [-] (83. J. Řezáč [-] ) , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] , P. Šlegl [-] (73. T. Rossmann [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kvaček Jan - KOTYZA Václav, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.