3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na šesté výhře Vltavínu v řadě se podílel i navrátilec Uvíra


Branky


0

Zápas s Převýšovem nebyl pro Vltavín jedním z lehčích zápasů. Kromě návratu kapitána Uvíry, který několik zápasů vynechal pro zranění, Pražanům pomohl i rychlý gól Schindlera. Stejně jako v minulém zápase s Královým Dvorem se poté prosadili Podzimek s Mashikem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spolupráce Valíčka s Podzimkem

Ztráta v Benátkách zřejmě nakopla pražský výběr Vltavínu k velkým výkonům. Od této doby totiž mužstvo trenéra Frýdka nenašlo ani jednoho přemožitele. Nyní na domácí půdě přivítal dalšího soupeře z vršku tabulky. Proti Převýšovu dlouho neotálel, hned ve druhé minutě se jeden z domácích hráčů prosmýkl po pravé straně a nabídl milimetrovou přihrávku Michalu Schindlerovi, který měl jednoduchou práci – 1:0. Po čtvrt hodině opět vypukla domácí radost, ale záhy byl odpískán útočný faul. I tak se druhého gólu po chvilce dočkali. Ve 20. minutě našel Valíček přesným centrem napříč vápnem Davida Podzimka, který se zblízka nemýlil – 2:0. Snížit mohl po pěkném fotbalovém momentu Kraják, ale jeho zakončení po narážečce zlikvidoval Pávek.

Mashikeho trefa do osamocené brány

Ve druhém poločase se dlouho čekalo na velkou akci, ta přišla až v 72. minutě. Novák si počíhal na hranici šestnáctky na přihrávku na jeho kopačku a následný tvrdý projektil poslal těsně vedle pravé tyče. Zřejmě definitivu třem bodů zasadil Elvis Sukisa Mashike. Ten v 81. minutě využil špatné rozehrávky jednoho z obránců, s dávkou štěstí obešel i vyběhnutého gólmana Petra a následně přesně zacílil i do opuštěné brány – 3:0. Vltavín tedy našel recept i na Převýšov a v tabulce řádně míchá pořadím.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Do zápasu jsme vstoupili úplně perfektně. Co jsme klukům řekli, to plnili, dobře jsme napadali, nenechali jsme soupeře rozehrát. Brzy se nám podařilo dát gól, což nás uklidnilo. První půle byla z naší strany celkově velice dobrá. Takový výkon nejde držet celý zápas, soupeř chtěl ve druhé půli otočit výsledek, nasadil do hry druhého útočníka. Konečně přijel mančaft, který chtěl hrát fotbal, nebyl jen zalezlý kolem vápna. Pro diváky to byl zajímavý zápas s naším zaslouženým vítězstvím. Škoda že jsme z dalších šancí ještě pár gólů nepřidali. Hodně práce odvedl na hřišti krajní záložník Pozníček, kterého tentokrát volím za hráče zápasu."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] , . Mashike [-] (87. P. Pejša [-] ) , C. Maione [-] (69. R. Macháč [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Schindler [-] (89. J. Hodas [-] ) , O. Šípek [-] (78. M. Macháček [-] ) , M. Uvíra [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (60. J. Růžička [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - V. Karal [-] (79. J. Jarkovský [-] ) , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - K. Krejčík [-] , L. Kraják [-] , J. Věchet [-] (68. M. Zezula [-] ) , M. Kosař [-] , T. Sedláček [-] - R. Korba [-] (63. P. Novák [-] )

ŽK: 21. O. Janda , 85. J. Růžička - 30. J. Černý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.