1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

29.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Když krize, tak se vším všudy. Vyšehrad doma padl i s Domažlicemi a připsal si pátou prohru v řadě


Branky


0

Jarní forma Vyšehradu není příliš oslnivá, nicméně má stále klesající úroveň. Mužstvo trenéra Klímy nyní nespasila ani trefa Heřmana, který pouze kosmeticky upravil konečný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatakovaný Mužík se prosadil v úvodu

První vážnější akce utkání zase skončila pohromou pro domácí, v 7. minutě domažlický bek Chocholoušek odcentroval z levého rohu hřiště a jeho spoluhráč Petr Mužík musel být asi překvapen, že při hlavičkování na malém vápně nebyl nikým z domácích zadáků atakován. Pohodlně tak otevřel skóre - 0:1. Ve 14. minutě poprvé prověřil brankáře Švihoříka kapitán Volešák, do pořádné šance se ale dostal až o tři minuty později Kostorek.

 

V souboji dvou šestnáctek obešel zkušeného Mráze, ale těsně minul bránu. Ve 24. minutě si vypracoval Kostorek další příležitost a s týmž zakončením – střela šla mimo. Útočník Vyšehradu však měl špatný den hlavně proto, že už po půlhodině hry musel se svalovým zraněním odstoupit. Velmi zajímavou situaci vypracoval pro spoluhráče také Macej, na jeho centr z pravé strany ale bohužel nikdo nedosáhl.

Pátou prohru v řadě Heřman neodvrátil

Devět minut po změně stran Jiskra pojistila své vedení. Nejprve kapitán hostí Mužík trefil břevno a vzápětí Daniel Černý parádní a umístěnou trefou z levé strany z rohu velkého vápna překvapil Procházku - 0:2. Přesně po hodině hry rozehrál Smolák rohový kop a k míči se dostal na zadní tyči střídající Madej, nedokázal však protlačit balon do sítě. Chvíli nato mohl přidat třetí domažlický gól ve skluzu Průcha, jeho vyloženou příležitost ale Procházka zneškodnil. V polovině druhého poločasu Matějka posunul balon doprava na Volešáka, ten odcentroval do ohně a Jiří Heřman z místa penalty halfvolejem snížil - 1:2.

 

Tři minuty nato odcentroval zleva Macej a našel Smoláka, ten ale v dobré pozici přestřelil. Na víc se už domácí tým nezmohl, vyloženou šanci měl spíš hostující Chocholoušek, který těsně minul.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: Co říct k páté porážce za sebou… Snažili jsme se, ale na soupeře, který má a hlavně v příští sezoně bude mít ambice hrát mnohem výš než uprostřed tabulky, to nestačilo. Škoda dvou neproměněných šancí, které měl už v prvním poločase Kostorek. V tom druhém se nám podařilo díky halfvoleji Heřmana snížit. Šanci měl i Smolák, bohužel přestřelil a ani Madejova příležitost se neujala. V naší současné situaci musíme být vděční alespoň za vyrovnaný průběh utkání se silným protivníkem.

TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér): "Jsem spokojený s výsledkem, výkon už tak dobrý nebyl. Nedaří se nám, nedotáhneme některé věci, máme velkou marodku, není to optimální. Ale výhry si cením a tři body z Prahy odvážím moc rád. Že se hrálo na umělce? Hráčům zakazujete na to myslet, ale samozřejmě, že se jim na tom dobře nehraje. Ale některé naše chyby neměly s tím, že se hrálo na umělé trávě, nic společného. V týdnu jsme trénovali normálně na trávě, na umělku jsme nešli. Nejlepším hráčem vyberu středního záložníka Petra Mužíka. A jsem rád, že chytal Švihořík."



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - J. Doležal [-] (58. P. Ježdík [-] ) , F. Drobílek [-] , L. Volešák [-] (84. T. Rossmann [-] ) , O. Kostorek [-] (31. J. Heřman [-] ) , T. Nosek [-] (72. P. Šlegl [-] ) , M. Písačka [-] , J. Macej [-] , D. Smolák [-] , R. Matysík [-] (54. T. Madej [-] ) , D. Matějka [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Černý [-] (82. T. Korelus [-] ) , O. Ruml [-] (65. M. Špírek [-] ) , J. Blažek [-] , P. Mužík [-] (76. D. Boček [-] ) , M. Braun [-] , M. Hrubý [-] , O. Chocholoušek [-] , P. Mráz [-] , P. Průcha [-]

ŽK: 65. T. Nosek , 74. D. Smolák , 80. D. Matějka - 12. O. Ruml , 64. P. Průcha .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: Němec Václav - BENEDIKT Ladislav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.