0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

29.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melechovského zastoupil Vandas a Jirny vezou těsnou výhru z Písku


Branky


0

Dlouhou dobu drželi písečtí na uzdě ofenzivu Jiren v čele s kanonýrem Melechovským, ale deset minut před koncem rozhodl jediným gólem Vandas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny byly zatlačeny do obrany

Sobotní vystoupení bylo předposledním třetiligovým domácím utkáním jara. Žlutomodří v něm hostili fotbalisty Jiren, kteří se vyhřívali na třetím místě tabulky a živili naději na postup o patro výš. Významný tabulkový rozdíl chtěli hosté potvrdit i na hřišti, jenže domácí hráči předvedli poločas, během něhož určovali tempo hry a Středočechy prakticky k ničemu nepustili. Domácím chybělo k dokonalosti pouze přesnější zakončení. Hosté měli problémy s aktivním přístupem Píseckých a starosti jim dělali především náběhy obránců. Jirny během úvodního poločasu zahrozily pouze jedinkrát, to na druhé straně se blýskalo mnohem častěji. Do zakončení se tlačili Vaněk s Froňkem. Jihočeši si zahrávali velké množství rohových kopů a hlavou se mohl prosadit také Voráček.

Zlepšený výkon a gól Vandase

Po změně stran se ke slovu stále častěji dostávaly Jirny. Favorit dokázal soupeře zamknout před brankářem Rondzikem a hrozil vedoucím gólem. Ten ale nepřišel a hra se začala znovu vyrovnávat. Diváci sledovali opatrný úsek zápasu, který nasvědčoval pravděpodobné dělbě bodů. V 80. minutě ale přišla chyba v domácí defenzivě, Kocourek vyhrál hlavičkový souboj, po němž se míč dostal k Pavlu Vandasovi. Ten sice nestál v ideální pozici, ale efektním zakončením dokázal své spoluhráče rozjásat - 0:1. Na vyrovnání nezbývalo moc času a hlavně sil. V 90. minutě ještě dalším hlavičkovým pokusem neúspěšně vystrašil hostujícího gólmana Voráček.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér) pro www.fcpisek.cz: „V prvním poločase jsme měli dát gól. Všechna utkání s podobně silnými soupeři mají jeden společný aspekt - nedokážeme proměnit své příležitosti. Nedáme gól a ty týmy jsou tak kvalitní, že nám ten gól dají a my už nedokážeme reagovat. Ve druhé půli hosté zjednodušili hru. Začali nám do pokutového území létat centry a my jsme v přechodové fázi přestali být úspěšní. Pak jsme se začali vracet zpátky do hry, ale přišla obdržená branka. Myslím si, že pro diváka to byl pěkný fotbal.“

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "První poločas byl v režii Písku, moc se mi líbil, hrál velice dobře, byl rychle na balónu, otáčeli hru, hráli po křídelních prostorech, měli jsme s nimi velké potíže. Ale domácí své šance neproměnili. Druhý poločas byl pravý opak. Nevím, zda jim už došly síly, když v prvním poločase hráli s obrovským nasazením, ale druhou půli jsme jednoznačně ovládli, prvních dvacet minut jsme měli tlak jako hrom, ale gól jsme nedali. Hru jsme měli jasně v moci, ale branku jsme dali paradoxně až když ten největší tlak opadl. Za muže zápasu vyberu útočníka Vandase, který rozhodl. Ptáte se mě na šestibodový odečet v sezóně, nebýt jeho, vedli bychom tabulku o čtyři body. Vůbec jsme to v kabině neřešili, to je věc vedení, já jen nerozumím tomu, proč se odečty musí trestat kluci, kteří ty body uhráli, spíš bych byl pro pozastavení přestupů oddílu nebo jiné měřítko potrestání. Tabulka se zamotává, soupeři snad nechtějí soutěž vyhrát, jinak tomu nerozumím (úsměv)."



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Held [-] (86. Š. Hlinka [-] ) , V. Milec [-] , M. Voráček [-] - O. Sajtl [-] - F. Vaněk [-] (76. V. Hrachovec [-] ) , L. Holub [-] , M. Rendla [-] , A. Kočí [-] , P. Řehák [-] - T. Froněk [-]

SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] - P. Vandas [-] (90. F. Awuku [-] ) , V. Ježdík [-] (46. D. Kocourek [-] ) , J. Vondráček [-] (75. R. Stöckner [-] ) , J. Procházka [-] , L. Křeček [-] (86. M. Parys [-] ) - A. Melechovský [-] , V. Pokorný [-] (71. F. Škorvánek [-] )

ŽK: 62. V. Milec , 80. P. Řehák - 88. F. Škorvánek , 90. P. Vandas .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.