0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Litoměřicko doma ztratilo body s Pískem, Rondzik si ale pořádně zachytal


Branky


37. T. Froněk , 85. M. Held
0

Sérii dobrých výsledků Litoměřicko na domácí půdě neprodloužilo v zápase s jihočeským Pískem. Hosty v prvním poločase podržel gólman Rondzik, který několika zákroky zdeptal střelce domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rondikovo skvělé vystoupení

Lepší výchozí pozici do začátku utkání měli mít domácí hráči Litoměřicka, kteří překvapivě vyhráli na půdě Králova Dvora. Písek, který doma naopak remizoval s Benátkami, se vzepřel. Během prvního poločasu se musel řádně ohánět Rondzik, jehož brilantní zákroky několikrát zachránily jeho spoluhráče. Zvláště při šanci Šlehofera se gólman Písku vytáhl. Na protější straně měl spoustu práce také Pechatý, který na rozdíl od svého kolegy inkasoval. Pár minut před koncem prvního poločasu se prosadil Tomáš Froněk – 1:0. Do poločasu mohl podobným způsobem odpovědět domácí Hanuš, Rondzik se však znovu vyznamenal. Do kabin kráčeli spokojenější hráči Písku, které mohlo hřát těsné vedení.

Held využil brejk

Po přestávce se domácí hráči Litoměřicka pochopitelně pokusili o zvrat výsledku, jenže naráželi na pozornou obranu Písku. Rychle utíkající čas je postupně donutil k riskování, aby došlo alespoň na penalty. Jihočeši naopak sami zužitkovali volnějšího prostoru a po jednom z několika brejků pojistili své vedení trefou Martina Helda – 0:2. Tři body tedy putují k Otavě, písečtí dokázali potvrdit, že se výrazně zlepšili a v tabulce se nenápadně přibližují vyšším příčkám.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "V Litoměřicích jsme chtěli bodovat a povedlo se. Na velmi dobře připraveném hřišti jsme se vrátili zpátky ke kombinační hře, hlavně ve druhé půli se nám dařilo chodit do rychlých protiútoků. I proto, že jsme dokázali držet míč a přihrávat si. Dali jsme dvě krásné branky a měli ještě asi pět dalších příležitostí ke skórování. Brankář nás podržel při dvou příležitostech domácích, ale jinak jsme zápas měli pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli. Nejlepším hráčem utkání, který skutečně dominoval, byl stoper Lukáš Holub.



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - D. Vašut [-] , J. Kabele [-] (87. F. Frank [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Grunert [-] , L. Šlehofer [-] , M. Hanuš [-] , M. Štancl [-] , J. Černý [-] , M. Faust [-] , J. Šimkovský [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Held [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] (81. Š. Hlinka [-] ) - O. Sajtl [-] - F. Vaněk [-] , L. Holub [-] , M. Rendla [-] , A. Kočí [-] , P. Řehák [-] - T. Froněk [-] (90. V. Hrachovec [-] )

ŽK: J. Grunert - 80. M. Voráček , 89. O. Sajtl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: LERCH Ondřej - ŠTEFAN Michal, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.