M. Bauer 26.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Převýšovští ve druhém poločase dvěma góly otočili a vyhráli v Domažlicích


Branky


26. M. Bauer - 66. T. Labík , 71. L. Kraják
0

Po středeční vydřené výhře se Štěchovicemi se Domažlice opět představily na domácí půdě a zápas s Převýšovem rozehráli díky trefě Bauera výborně. Ve druhém poločase ale Převýšov zabral a dvěma góly soupeře porazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšovští trefili břevno, Jiskra odpověděla gólem

Ve středu Jiskra dokázala urvat tři body se Štěchovicemi, o tři dny později ji ale čekal ještě těžší soupeř v podobě Převýšova. Právě hosté měli ve 21. minutě velkou šanci na vedení, střela jednoho z hráčů přeletěla Švihoříka, ale orazítkovala pouze břevno. Chvíli poté se skóre měnilo, ale na opačné straně. Centrovaného balonu využil Marek Bauer, který vyhrál vzdušný souboj a dopravil balon za záda Vízka – 1:0. Své vybojované vedení Jiskra udržela i do konce poločasu a do kabin se šlo za hubeného vedení.

Body odvály dvě rychlé trefy

Po pěti minutách druhého poločasu využil zaváhání soupeře Špírek, jenže jeho střela o pár milimetrů minula bránu. Nevyužité šance na zvýšení pak výběr trenéra Kronďáka litoval při vyrovnání Převýšova. Na zadní tyči se ocitl zapomenutý Tomáš Labík a zcela osamocený propálil jinak velmi dobře bránící Jiskru – 1:1. Netrvalo dlouho a skóre bylo otočeno. Ze zhruba dvaceti metrů napřáhl ke střele Lukáš Kraják, Švihořík si sice na střelu k zadní tyči sáhl, balonu ale v cestě za jeho záda nezabránil – 1:2. Převýšovští pak, stejně jako Jiskra v prvním poločase, své vedení při náporu domácích udrželi a odvezli si z Domažlic poměrně cenné tři body, díky kterým mohou pomýšlet na vysoké umístění v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Do utkání jsme nevstoupili dobře, přenechali jsme domácím iniciativu a Domažlice si vytvářely šance, jednu z nich proměnily. Poté se náš výkon zlepšil, začala se nám dařit kombinace a domácí jsme začali přehrávat. Zápas se nám tak ve druhém poločase podařilo otočit a řekl bych i v klidu dovést do vítězného konce. Hráči zápasu byli střední záložník Lukáš Kraják a krajní záložník Tomáš Labík."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Černý [-] (53. D. Bezdička [-] ) , M. Hejda [-] , M. Hrubý [-] , M. Špírek [-] (60. P. Průcha [-] ) , M. Braun [-] (81. O. Chocholoušek [-] ) , O. Ruml [-] , J. Blažek [-] , P. Mráz [-] , P. Mužík [-] (77. D. Brožík [-] )

SK Převýšov
P. Vízek [-] - V. Karal [-] , J. Jarkovský [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] - K. Krejčík [-] (80. P. Veselka [-] ) , M. Zezula [-] (89. J. Černý [-] ) , L. Kraják [-] , T. Labík [-] (91. P. Novák [-] ) , J. Věchet [-] - R. Korba [-]

ŽK: 43. M. Braun , 52. D. Černý , 68. M. Hejda , 74. M. Hrubý - 41. J. Špidlen .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.