3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovický Batka rozhodl dvěma góly o výhře Štěchovic nad Dobrovicí


Branky


0

Štěchovice prožívají historickou sezonu, výhrou nad Dobrovicí překonaly svůj rekord v počtu získaných bodů ve třetí lize. Velkou měrou se na tom podílel Batka, který se na výhře podílel dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeček se prosadil před koncem poločasu

Prvotní náznak šance Bernáta domácí přečkali bez újmy a naopak udeřili v páté minutě, když Lukáš Batka hlavičkovým zakončením po rohovém kopu překonal Havránka – 1:0. Zvýšit vedení mohly Štěchovice v desáté minutě, když další zakončení Batky skončilo na brankové čáře, ale rozhodčí rozhodli, že balon přes ni nepřešel. Dobrovice kontrovala pouze zakončením Nováka, která Vašáka příliš neohrozilo. Vyrovnání se ale hosté dočkali, když se ve 24. minutě se ve vápně po dlouhém autu nejlépe zorientoval Boban Dordević – 1:1

 

Pár minut poté se Busta neúspěšně pokusil vrátit domácím vedení. Více nebezpečná byla šance z 39. minuty, to musel Havránek konečky prstů vyrazit Batkovo zakončení. Odměny za aktivitu se domácí hráči dočkali pár vteřin před odchodem do kabin, balon se po standardce Vernera odrazil přímo ke Stanislavu Hřebečkovi, který dokázal v těžké pozici vyslat zajímavý pokus, kterým Havránka překvapil a zároveň překonal – 2:1.

Batka svým druhým gólem rozhodl

Šanci na vyrovnání mohl mít soupeř po pěti minutách druhého poločasu, ale Osvald při přečíslení ztroskotal na Pavlíkovi. Velmi důležitý gól přidali štěchovičtí v 62. minutě, Lukášovu malou domů vystihl Verner, který si obešel vyběhnutého Havránka, přihrávkou před bránu dokázal najít nabíhajícího Lukáše Batku a ten z bezprostřední blízkosti prázdnou bránu neminul – 3:1. Průměrná deštivá podívaná mohla získat náboj o deset minut později, když střídajícího Eliáše nejprve Vašák vychytal, ale poté naštěstí při dorážce minul bránu. Dobrovičtí se marně pokoušeli o snížení, jenže zřejmě poslední možnost nevyužil zkušený Lukáš.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (klubový redaktor): „Dobrovici se sice nedaří na venkovních hřištích, ale na naší půdě neodehrála špatný zápas. Naše mužstvo bylo přece jen o něco lepší a zaslouženě vyhrálo. Dvougólový střelec Batka potvrdil, že je jeden z těch nejdůležitějších hráčů v týmu. Zmínil bych i důležitý gól Hřebečka do šatny, protože ten soupeře velmi rozhodil.“




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , M. Verner [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , S. Hřebeček [-] (64. Š. Maruš [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-]

FK Dobrovice
J. Havránek [-] - M. Routek [-] , J. Novák [-] (46. C. Golovko [-] ) , L. Fialka [-] (54. Z. Jakubec [-] ) , P. Lukáš [-] - R. Žaloudek [-] , T. Osvald [-] , P. Tvaroha [-] , P. Bernát [-] (46. J. Eliáš [-] ) - M. Strnad [-] (62. D. Zikmunda [-] ) , B. Dordevič [-] (71. J. Kalíšek [-] )

ŽK: 67. T. Pavlík , 76. Š. Maruš - 12. M. Strnad , 36. L. Fialka , 39. B. Dordevič .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Kalenda Jan - ULRICH Tomáš, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.