T. Labík 36. (p.)
T. Sedláček 86.
2:1
(1:0)
47. J. Petrů (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšovští dokázali porazit i Zápy


Branky


36. T. Labík (p.) , 86. T. Sedláček - 47. J. Petrů (p.)
0

V zápase se prosadily oba týmy z penalty, ale rozhodující byla až závěrečná fáze. Zápští opět obdrželi gól v závěru, ještě před ním musel ze hřišztě Martin Jelínek po druhé žluté kartě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení z penalty

Při úvodní oťukávané si Převýšov ani Zápy vyloženou šanci nevytvořily. Výhodu přímého kopu domácí hráči nevyužili v osmé minutě, o moc úspěšnější nebyli v další šanci hosté. Dlouhou dobu se tak čekalo na vážnější ohrožení, které nakonec přišlo z penalty, ke které se postavil exekutor Tomáš Labík, který se zapsal mezi úspěšné střelce – 1:0. Zápy prahnoucí po vyrovnání se svého cíle alespoň pro první poločas nedočkaly. Do kabin se tak šlo za vedení domácího Převýšova.

Rychlé vyrovnání, ale inkasovaný gól v závěru

Podobnou šanci pak dostaly ve druhém poločase, když mohly vyrovnat z penalty. Úspěšný exekutor Miroslav Novák ji ale pro svou absenci za červenou kartu z Litoměřic nemohl kopat, tak se jí ujal Jiří Petrů a rozvlnil síť – 1:1. Nerozhodný stav svítil na světelné tabulky dlouhou dobu, ale do konce zápasu se přece jen změnil. Sérii několik žlutých karet odnesl Martin Jelínek, který obdržel druhou a v závěru své spoluhráče oslabil. Převýšov s krátkou přesilovkou naložil nejlépe, jak mohl a vstřelil o dvě minuty později druhou trefu. O tu se postaral urostlý Tomáš Sedláček – 2:1. Celkem očekávaně se pak převýšovští fotbalisté stáhli do obrany a své vedení udržely. Na Zápy tak nebyl ani jeden bod a prodloužily svou sérii proher.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Utkání jsme chtěli zvládnout, abychom udrželi krok se špičkou. To se nám povedlo, i když cesta k vítězství nebyla jednoduchá. Dostali jsme do vedení těsně před koncem poločasu z penalty, bohužel pro nás hosté hned po nástupu z kabin vyrovnali. Ve druhé půli se hrál víceméně vyrovnaný souboj bez větších šancí. My jsme si ale jednu vytvořili, proměnili ji a rozhodli o výhře. Té si velmi ceníme. Nejlepším hráčem zápasu byl útočník Korba."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to vyrovnané utkání. První poločas jsme měli dvě tři vyložené šance, ale nedali jsme, domácí se pak snad poprvé či podruhé dostali do vápna, byla z toho taková penalta nepenalta, rozhodčí ji pískl a bylo to 1:0. My vyrovnali po půli také z penalty, která byla stejně sporná. Pak šance k vidění nebyly, až nám tam v závěru propadl balón z centru do vápna a dostali jsme laciný gól. Domácí tak vyhráli, ani ne snad zaslouženě, ale byli prostě šťastnější. Opět mě, stejně jako jsem říkal po minulém zápase, mrzí nesmyslné, necitlivé vyloučení hráče ze strany rozhodčího. Ten řídil utkání možná i na obě strany špatně, ale to vyloučení mě štve nejvíce. Kádry jsou úzké, hraje se v rychlém sledu a my už pomalu nemáme s kým hrát. Už nám o nic nejde a hráč jde ven po dvou žlutých nesmyslných kartách, kdy hraje tělem. Mrzí mě, že i přes své zkušenosti rozhodčí k takhle necitlivému vyloučení přistoupí. Hází to špatný lesk na český fotbal, jestliže se to nezmění, nikam se nehneme. A hráčům to hru otráví. Hrozně nás to limituje a oslabuje."



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Jarkovský [-] , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - P. Novák [-] (79. M. Zezula [-] ) , L. Kraják [-] (90. L. Vyšehrad [-] ) , T. Labík [-] (67. K. Krejčík [-] ) , T. Sedláček [-] (87. J. Věchet [-] ) - R. Korba [-] (90. V. Karal [-] ) , J. Labík [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (83. K. Hejný [-] ) , P. Putz [-] , E. Liener [-] , M. Jelínek [-] , P. Pavlík [-] , V. Vorasický [-] (46. D. Veselý [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 46. R. Petr , 63. J. Labík , 90. R. Korba - 41. M. Jelínek , 43. M. Pávek , 51. F. Hakl , 76. R. Straka , 82. T. Matějka . ČK: 84. M. Jelínek .
Hráči zápasu: R. Korba .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Váňa Josef - MATOUŠEK Lukáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.