Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

6.0

FOTO: S bojovným Hořovickem si Jirny dokázaly poradit. Černou kaňkou je vážné Kaufmanovo zranění


Branky


0

Jirny mohou být ještě velkým hráčem v bojích o titul. Zatím velmi nejasný odpočet tří či šesti bodů může hodně zamíchat tabulkou. Každopádně, předpokladem pro titul je sbírání všech bodů, včetně těch z půdy posledního týmu. Hořovicko opět bojovalo a zápas ztratilo v jeho druhém poločase, když se prosadil Křeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březina vyrovnal po odchodu zraněného Kaufmana

Během úvodních minut si oba týmy vyměňovaly balon. Jirny nepotvrzovaly pozici papírového favorita, když jim domácí byli zcela vyrovnaným soupeřem, v kombinaci jej dokon dokonce převyšovali. Poté ale po řadě drobných příležitostí udeřily Jirny. Zmatků v pokutovém území využil Vladimír Pokorný, jehož střela do levé šibenice byla nechytatelná – 0:1. Ihned poté se hra domácích ještě zlepšila, ale Kaufman, Hašek a Nademlejnský se nedokázali prosadit. Jirny byly krátkou dobu zamčené na své polovině a ve 35. minutě bylo vyrovnáno. To, co se nepovedlo spoluhráčům, vynahradil divákům ve 35. minutě Tomáš Březina, jehož střela rozhodně nebyla příliš nebezpečná, ale Čáp ji kupodivu všech nechytl – 1:1. Pět minut před koncem chtěl uspět technickou střelou Melechovský, ale netrefil se. Právě po tvrdém souboji s Melechovským upadl nekontrolovatelně na ruku domácí Luděk Kaufman a ze hřiště odešel s vážným poraněním ruky.

Jirny přidaly a vstřelily rozhodující gól

Pár minut po zahájení druhého poločasu si šanci připsal Stöckner, který zakončoval nad břevno střelou z vápna. Několik zakončení bezprostředně za sebou dokázal Herco pochytat, ale v 70. minutě kapituloval. Sražená střela Melechovského se odrazila k Lukáši Křečkovi, který se trefil i s dávkou štěstí – 1:2. Zvýšit vedení mohl pár minut poté Hruška, ale hlavičkou netrefil bránu. Jirny celkově ve druhém poločase přidaly a výhru udržely.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Pavel Aubrecht (trenér): "Hráli jsme velmi dobrý zápas, kluci měli chuť, s větší části jsme se soupeři vyrovnali. Bohužel nejsme schopní dobrý výkon dotáhnout do konce k bodovému zisku. Upřímně musím říct, že více než ztráta bodů mě ale trápí těžké zranění Luďka Kaufmana, který má po nekontrolovaném pádu přeražené obě kosti na ruce a je po operaci. Na jaře samozřejmě dohrál, je to velká škoda. Výborný zápas odehrál střední záložník Nademlejnský, po zranění Kaufmana se pak zasunul do obrany Mojdl a společně s Pelikánem hráli stopery dobře.

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): „První půli jsme nehráli dobře, přesto jsme se dostali do vedení. Lehkovážností a nepřesností, kdy jsme jen nakopávali balóny, jsme pak přenechali aktivitu domácím, kteří kombinovali a hráli sympatický fotbal. A vyrovnali. Což je poté největší trápení. My se protrápili do konce první půle. Ve druhém poločase už to bylo z naší strany o něčem jiném. Hru jsme zrychlili, zjednodušili a vytvořili si snad osm vyložených šancí. Jenomže gól tam nechtěl padnout, dali jsme i břevno. Až jsme to tam prorvali. Ve druhé půli jsme byli jednoznačně lepší a sebrali tak zaslouženě tři body. Hráčem zápasu byl podhrot Pokorný. Hraje i přes svalové problémy, perfektně se na zápas připraví, dře do padnutí a to se mi hrozně líbí. Odevzdá absolutně vše, že dva dny nebude chodit.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němec Václav - KOUBA Štěpán, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.