L. Houžvička 57. (vl.)
M. Klán 75. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízová série Jiren se prodloužila v domácím zápase s Olympií


Branky


57. L. Houžvička (vl.) , 75. M. Klán (p.) - 40. R. Jukl , 79. K. Piták
0

Jirenští fotbalisté sice po poločase prohrávali, ale dokázali otočit ve svůj prospěch. Pitákovo vyrovnání dalo Olympii naději, kterou proměnila v penaltovém rozstřelu ve dva body, díky kterým opět odskočila svému soupeři o další bod a udržela pod sebou Králův Dvůr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jukl udeřil před koncem poločasu

Souboj dvou aspirantů na vítězství v ČFL sliboval zajímavou bitvu. Během prvního poločasu Jirny nevyužily možnosti Klána s Vondráčkem a tak udeřili hosté pět minut před koncem, když se o vedení postaral Richard Jukl – 0:1. Jukl prokázal, že střelecká forma se ho nepřestala držet ani po zranění ze zimní přestávky.

Jirny otočily skóre, ale Piták stihl vyrovnat

Druhý poločas už pro Olympii tak šťastně nezačal. Jirny se snažily vyrovnat a to se jim povedlo zásluhou nešťastného zákroku Lukáše Houžvičky, který si srazil balon do vlastní brány – 1:1. Pár minut se čekalo na další gól a domácí výběr definitivně obrátil skóre. Nařízený pokutový kop totiž proměnil domácí Martin Klán 2:1. S Olympií to vypadalo zle, ale dokázal poměrně brzy odpovědět, po čtyřech minutách se dokázal veledůležitou trefou prosadit Karel Piták – 2:2. Zbylých zhruba deset minut už následně skóre zůstalo nerozhodné, Olympia dohrávala posledních pár minut bez vyloučeného Jukla.

Frydrych při penaltách čaroval

Během podzimu se Olympia dívala na záda soupeři, ale nyní se musí z prvního místa ohlížet na rozjetý Králův Dvůr, tudíž potřebovala přidat druhý bod. V penaltovém rozstřelu kraloval hradecký brankář Frydrych, jenž dokázal lapit několik balonů a bonusový bod tak cestoval s hosty pod Bílou věž. Ti sice náskok na druhý Králův Dvůr už nemají čtyřbodový, ale alespoň tříbodový.

 

Zdroj článku: oficiální web Olympie HK (www.fcolympia.cz), kde naleznete více informací o našem klubu

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Utkání bylo dle mého názoru velice kvalitní, obě mužstva chtěla vyhrát, útočilo se. V prvním poločase byly šance na obou stranách, branku jsme ale dostali my. V pokračování hry jsme ještě zvýšili aktivitu a myslím, že jsme ve druhém poločase byli lepší. Otočili jsme výsledek na 2:1, jenomže jsme neuhlídali standardku, kdy Olympia má k dispozici Dubna a další vysoké hráče. Do poslední minuty se hrál fotbal, jaký bych si představoval - žádné zábrany, oba týmy chtěly zvítězit. Kluky ůžu jen pochválit, byla tam cítit větší motivace a zase ukázali, že jsou schopní hrát kvalitní utkání. Dobře si vedlo celé mužstvo, výborně si na stoperu vedl Kejha a vepředu Melechovský, který se posunul zase trochu víc nahoru a to je jeho místo, byl nebezpečný."

FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Dostali jsme se do vedení, ale vlastní brankou jsme o něj na začátku druhé půle bohužel přišli. Pak jsme prohrávali a dokázali srovnat. Plusový bod nám v penaltách vychytal Frydrych. Právě brankáře tak díky chyceným penaltám vyberu jako hráče zápasu."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - O. Kejha [-] , V. Ježdík [-] (78. R. Stöckner [-] ) , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] , V. Pokorný [-] (46. L. Křeček [-] ) , L. Hruška [-] - J. Vondráček [-] , P. Vandas [-] - M. Klán [-] , A. Melechovský [-] -

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , M. Šťastný [-] , D. Broukal [-] - O. Kraják [-] , M. Demeter [-] , L. Houžvička [-] , D. Čada [-] (77. D. Bareš [-] ) - K. Piták [-] , D. Kuťák [-] (65. M. Ptáček [-] ) , R. Jukl [-]

ŽK: 77. V. Ježdík - 90. M. Ptáček , 93. K. Piták . ČK: 85. R. Jukl .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, DUCHOŇ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.