Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní domácí neporazitelnost udržel Tachov na úkol Vyšehradu, který v zápase postrádal trenéra Klímu


Branky


0

Hosté vyrazili do Tachova s vírou, že si přenesou do zápasu dobrý výkon ze zápasu s Jirny, ale to se nepovedlo. Během úvodních minut Volešák zahodil penaltu a domácí šli do vedení z téže pozice. Poté se Vyšehrad zmohl na vyrovnání, ale ve druhém poločase musel dotahovat, což mu ve formě hrající domácí Tachov nedovolil a zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volešákovu penaltu Houdek vystihl

Úvodní minuty nemohly být pro hosty lepší, hned v sedmé minutě fauloval Hájovský unikajícího Smoláka ve vápně a rozhodčí neváhal s odpískáním penalty. Volešák sice mířil k tyči, ale střela neměla potřebnou razanci a Houdek navíc vystihl směr. Stejný moment se odehrál na druhé straně, když Dosoudil fauloval Matase. Penalta Tachova ale byla odlišná v nejdůležitější věci, František Dvořák se totiž nemýlil – 1:0.

 

Jenže Vyšehrad zareagoval za necelé dvě minuty, když Smolák vracel balon Radimu Matysíkovi, který se trefil po zemi k tyči – 1:1. Nerozhodný stav dlouho nevydržel, bránící hráči hostí prohráli dva osobní souboje za sebou, z levé strany hřiště se prosadil Petr Došlý a prostřelil Wintera - 2:1. Další tři nebezpečné zakončení už Tachov neproměnil. Již ve 26. minutě pak musel odstoupit pro zranění kapitán Hendrych, ošetřován byl v první půli i Dosoudil a po zdravotní stránce na tom nebyl moc dobře ani Kostorek.

Kontaktní gól Smoláka

Tachov byl lepším týmem i na začátku druhého poločasu a po čtyřech minutách využil nabídnutého prostoru ke zvýšení skóre, když se po centru  zprava přes celé vápno zvýšil Michal Mlynařík -  3:1. Vyšehradští marně hledali recept na kontaktní gól. Naopak Tachov mohl v polovině druhé půle své vedení zvýraznit, kdy po rohu hlavičkoval z malého vápna Habart, ale netrefil bránu. Mírně zdramatizovat vývoj zápasu se hostů povedlo dvacet minut před koncem, Drobílek ještě na vlastní polovině hřiště přihrál Písačkovi, ten ze středového kruhu poslal krásný centr doprava na nabíhajícího Davida Smoláka, jenž střelou po zemi překonal vyběhnuvšího Houdka - 3:2.

 

Šance na vyrovnání se už nenaskytla, měli je naopak zase hráči v červených dresech. V 82. min. po souboji Drobílka s Hradeckým před vápnem hostujícího týmu odpískal rozhodčí trestný kop a Martin Hoffmann efektní střelou k tyči uzavřel skóre - 4:2. Dvě minuty před koncem ještě Butnaru trefil tyč Winterovy brány a domácí brali zaslouženě tři body.

 

Zdroj článku: oficiální webové stránky Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Autor článku: Denis Postler

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Vyšehrad chtěl hrát fotbal, dle mého má velmi kvalitní tým se zkušenými exligovými hráči, jako je Volešák či Dosoudil se šikovnými mladými hráči vepředu. Zápas byl otevřený, my ho zvládli, navíc jsme doma opět dali čtyři branky. Bylo to bojovné, tvrdé utkání. Ale férové. Za hráče zápasu vyberu útočníka Hoffmana."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] (72. D. Tříska [-] ) , T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] (86. P. Vyleta [-] ) , M. Kyndl [-] (86. L. Tušl [-] ) , M. Hoffmann [-] (86. I. Butnaru [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , P. Došlý [-] (61. R. Kropáček [-] ) , M. Mlynařík [-]

FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - M. Hendrych [-] (26. D. Matějka [-] ) , R. Dosoudil [-] (51. J. Šindelář [-] ) , P. Ježdík [-] - L. Volešák [-] , O. Kostorek [-] , M. Písačka [-] , D. Smolák [-] , F. Drobílek [-] - R. Matysík [-] , J. Doležal [-] (51. T. Madej [-] ) -

ŽK: 59. P. Ježdík .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.