2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chrudim dovolila Převýšovu jedinou střelu na bránu a zaslouženě vyhrála


Branky


0

S velkou chutí nastoupila do zápasu Chrudim, která Převýšovu v prvním poločase nedovolila ani jednu střelu na bránu. Při svých šancích ale doplatila na trápení v koncovce a tak soupeř z jediné střely během zápasu ve druhém poločase vyrovnal. Nakonec se ale Chrudim radovala, když Kesner využil chybu gólmana Vízka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov ani jednou nevystřelil

Domácí začali aktivněji, ale při střeleckých pokusech Kučery a Kopeckého byl vždy odpískán ofsajd. Ve dvanácté minutě se prosmýkl kolem obránce hostí Kopecký, nahrávkou pod sebe hledal Kučeru, ale jeho úmysl vystihl hostující brankář Vízek. Ve 25. minutě se skóre měnilo, rohový kop Kesnera zamířil na nohu Jindřicha Kučery, který z voleje napálil míč k tyči - 1:0. O dvě minuty později přesprintoval převýšovského obránce Dostálek, ale tváří v tvář brankáři Vízkovi nedokázal svou šanci proměnit. V dalších šancích neuspěl Kopecký ani Stránský. Konečný stav prvního poločasu tak byl pro hosty, kteří ani jednou nevystřelili na domácí bránu, velmi milosrdný.

Chrudim se po obdrženém gólu nesložila

Také druhý poločas začal za aktivity Chrudimi, ale po nevyužitých šancích Dostálka s Kučerou přišel šok. První kombinační akce a šance hostí skončila střelou Lukáše Krajáka na kterou brankář Mrázek nedosáhl - 1:1. Domácí gól nesrazil, znovu se snažili o dobití soupeřovi branky. Po chvilce od obdrženého gólu se sice prosadil Krčál, ale bohužel pro Chrudim z ofsajdu. Převýšov se zatáhl do obrany a to se mu vymstilo, Vízek při jedné z několika domácích šancí podcenil situaci, neudržel balon po souboji s Ondřejem Kesnerem, který se následně prosadil do opuštěné brány – 2:1. Na změně stavu nic nezměnil ani protest soupeře. Emoce na hřišti ještě vzplály v posledních minutách, kdy hostující Labík neudržel nervy na uzdě a za strčení do protihráče v přerušené hře uviděl druhou žlutou a následně červenou kartu. Po konečném hvizdu si ještě obě lavičky vyměnily své názory.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): „Zápas si myslím, že jsme začali dobře. Vstřelili jsme úvodní branku, která nebyla uznaná pro ofsajd. Pak jsme nakonec přidali další branku a nakonec jsme šli do vedení. Myslím si, že jsme ten první poločas měli úplně pod kontrolou. Další šance Tomáše Dostálka byla nevyužitá. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát stejně, protože jsme si dneska malinko posadili hru níže, protože jsme věděli, že ten rychlostní handicap u soupeře v obraně je a měli jsme z toho určitě několik šancí. Bohužel stalo se to, že z naší standardní situace jsme chytli brejk a soupeř vyrovnal na 1:1. Zápas byl znovu otevřený, přišly další šance a další gól Jindry Kučery, ale znova byl mávaný ofsajd, začali plát emoce, protože jsme si cítili být poškození. Nakonec jsme přidali další branku, další šance Tomáše Dostálka. Takže ty šance dnes v poměru 6:1, 7:1… Myslím si, že dnes šel zápas jasně za námi a ty emoce na závěr utkání si myslím, že byli zbytečné, protože zaslouženě vyhrál domácí tým.“

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): „Utkání asi splnilo to, co jsme od něj očekávali, že to bude derby vyhrocené se vším všudy. Myslím si, že od první minuty se hrál celkem kvalitní fotbal, obě mužstva chtěla hrát a nikdo nějak moc nebránil. Domácí se dostali do vedení, možná v prvním poločase byli maličko lepší. Nám se podařilo ve druhém poločase vyrovnat hru i skóre, což jsem si myslel, že nám pomůže, bohužel pro nás ale přišla druhá branka v naší síti a ta rozhodla. Utkání se mi nehodnotí vůbec dobře, jako vždy odjíždíme z Chrudimi s nulou a jsme zklamaní.“



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Kopecký [-] (85. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , J. Stránský [-] , O. Kesner [-] (79. T. Mlynka [-] ) , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] (90. P. Tlapák [-] ) , D. Vodrážka [-] (92. O. Hauf [-] )

SK Převýšov
P. Vízek [-] - J. Jarkovský [-] , V. Karal [-] (65. J. Černý [-] ) , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] (81. T. Sedláček [-] ) - M. Zezula [-] (77. P. Novák [-] ) , L. Kraják [-] , J. Labík [-] , K. Krejčík [-] (53. T. Labík [-] ) , J. Věchet [-] - R. Korba [-]

ŽK: 37. M. Radouš , 56. L. Kopecký , 90. S. Langr - 43. V. Karal , 60. J. Labík , 61. R. Korba , 76. J. Věchet , 83. J. Špidlen , 87. J. Jarkovský . ČK: 90. J. Labík .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŽÁKOVÁ Dagmar, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.