2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 17:00

26.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V dohrávaném zápase dokázaly Domažlice těsně porazit Štěchovice


Branky


0

Další z dohrávaných zápasů nabídl střetnutí Domažlic se Štěchovicemi. Dohrávku 26. kola odstartovali lépe domácí, kteří měli více ze hry a po gólu Mužíka vedli. Ve druhém poločase se hosté zlepšili a dokázali odpovědět z přímého kopu. Jiskra ale zabrala a po chvilce přidala druhý gól, díky kterému si připsala plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice měly více ze hry

První větší příležitost si po úvodním oťukávání vytvořily Domažlice, když se Špírek dostal k odraženému balonu a dostal se i do zakončení, ale Vašák stál připravený na správném místě a balon vyrazil. Při další šanci ve 12. minutě už měly Domažlice štěstí více a šly do vedení, dlouhý cent zpracoval Bezdička, nabídl balon Petru Mužíkovi, který zakončoval přízemní střelou okolo Busty i Vašáka přímo k tyči - 1:0. Postupně jsme se do hry začali více dostávat i Štěchovice a po jednom z rychlých útoků přihrával Verner nabíhajícímu Pavlíkovi, ten ale při přízemní střele ztroskotal na dobrém zákroku Švihoříka, následně se k němu balon odrazil zpět, ale zamířil pouze do obránce a poté Maruš pálil nad břevno. Netrvalo dlouho a přišla další šance ze strany hostů, ve slibné pozici napřáhl ke střele Batka, jenže trefil pouze Mrázovu nohu. Domažličtí sice nadále měli více ze hry, ale Vašáka už příliš neohrožovali.

Rychlé odpověď po vyrovnání

Ve druhém poločase se hned zkraje prosadil Černý po centru Rumla, ale radost díky odpískanému ofsajdu dlouho netrvala. Jednu ze svých předností Štěchovice vyžily v 59. minutě k vyrovnání když Mráz zahrál na hranici velkého vápna rukou. Přímého kopu se ujal Jakub Košata a perfektním zakončením překonal zamrzlého Švihoříka - 1:1. Skvělý zákrok musel o šest minut později vytáhnout Vašák při střele Černého, když pohotovým zákrokem vyrazil balon do zámezí. Následný rohový kop ale Domažlice využily k navrácení vedení, balon se snesl k bližší tyči a tam si na něj počíhal trestuhodně příliš nebráněný Milan Braun - 2:1. Od této chvíli se Jiskra spíše bránila. Po vyrovnání volala především šance z 85. minuty, rohový kop střídajícího Hřebečka usměrnil hlavou na bránu Batka, ale Švihořík se včas přemístil k tyči a dalším vydařeným zákrokem udržel výhru domácích.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (klubový redaktor): „Do Domažlic jsme jeli pro tři body. Chtěli jsme konečně zabodovat ve venkovním zápase s tímto soupeřem a využít k tomu naší dobré formy. Během prvního poločasu jsme si nechali vstřelit zbytečný gól, ale ve druhém poločase jsme na výhru určitě měli. Škoda nevyužitých šancí a vlastního gólu Košaty.“



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Černý [-] (90. L. Waldmann [-] ) , D. Bezdička [-] (72. D. Brožík [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Špírek [-] , M. Braun [-] , O. Ruml [-] (60. M. Hejda [-] ) , J. Blažek [-] , P. Mráz [-] , P. Mužík [-] (88. O. Chocholoušek [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , M. Verner [-] (61. S. Hřebeček [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , Š. Kučera [-] , Š. Maruš [-] (79. J. Cienciala [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-]

Počet diváků: 228. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.