2:1
(1:1)
27. M. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimek hrdinou Vltavínu, dvěma góly porazil Dobrovici


Branky


0

Vltavín během prvního poločasu inkasoval a přišel o kapitána. Osudu se ale vzepřel a proti Dobrovici, která je venku o dost slabší než doma, skóre otočil. Největší zásluhu na obratu má Podzimek, který v prvním poločase vyrovnal a ve druhém přidal vítězný gól v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání po zranění kapitána

Během prvních minut si balonu více užili domácí hráči, ale první větší šanci měli hosté, když Tvaroha z přímého kopu vypálil přímo na bránu a Valíček u brankové čáry vyhlavičkoval balon z brankové čáry. Velké rány přistály na domácím kontě ve třetí deseti-minutovce, nejprve se Dobrovice dostala do vedení zásluhou Marka Volfa, který hlavičkou uklidil do brány centr Bernáta – 0:1. Hosté ještě před prvním gólem převzali iniciativu a včetně vstřeleného gólu jim hrálo do noty i zranění Uvíry, který je nejen kapitánem, ale jedním z nejdůležitějších hráčů Vltavínu. Právě domácí hráči se semkli a ve 36. minutě dokázali vyrovnat, Abena dostal až příliš prostoru, vyslal balon uličkou na Davida Podzimka a domácí Vltavín se dostal zpět do hry – 1:1.

Podzimkův gól na poslední chvíli rozhodl

Do druhého poločasu nastoupili bez zraněného gólmana Havránka, kterého vystřídal Bartoš. Po pěti minutách hry zahodil šanci Volf, když se po hrubce domácí obrany, když malá domů přeskočila i gólmana Pávka,, nedokázal trefit úplně prázdnou bránu. Volfovi sekundoval o chvíli později domácí Podzimek, když hlavičkou téže netrefil prázdnou bránu. Neúspěch si připsal i Mashike, když se neprosadil tváří v tvář Bartošovi, který mu ještě před zakončením zmenši střelecký úhel. Dobrovické zklamání ale teprve mělo přijít, v nastaveném čase druhého poločasu totiž hosté přišli o naději na bodování. Rychle rozehraný volný kop ze středu hřiště dolétl k volnému Davidu Podzimkovi a domácí hráč skvělým zakončením pod břevno z hranice velkého vápna rozhodl o vítězi – 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Soupeř byl na nás výborně připraven, bránil zezadu celý zápas a těžko jsme se k němu dostávali. V prvním poločase jsme navíc dostali z perfektně vyřešeného brejku branku a prohrávali. Podařilo se nám ale do půle vyrovnat po hezké akci Martina Abeny, který dal míč do strany Podzimkovi. Druhou půli se hrálo na jednu bránu, soupeř hrozil jen z brejků, z kterých dvě tři šance měl. Ale hra hostů se mi moc nelíbila, zdržovali, jen stáli na vápně, nechtěli hrát fotbal, ale takto k tomu zápasu prostě přistoupili. My do soupeře bušili. Zaplaťpánbůh, že toho gólu jsme se, sice až v 94. minutě, dočkali. Od ´Podzima´ to byl opravdu krásný gól. Podle mě zasloužená výhra. Z levého beka dát dva góly, to klobouk dolů, takže hráč zápasu z toho jasně vyplývá: David Podzimek."

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): Připravujeme...



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - P. Pejša [-] (62. J. Hodas [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (72. R. Macháč [-] ) , . Mashike [-] , J. Vokoun [-] , M. Schindler [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] (25. D. Tichý [-] ) , O. Janda [-]

FK Dobrovice
J. Havránek [-] (46. O. Bartoš [-] ) - M. Routek [-] , P. Lukáš [-] , L. Fialka [-] (77. J. Novák [-] ) , D. Pelyak [-] - B. Dordevič [-] (59. T. Osvald [-] ) , P. Bernát [-] (75. C. Golovko [-] ) , J. Eliáš [-] , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] - M. Volf [-] (86. D. Zikmunda [-] )

ŽK: 45. . Mashike , 87. R. Macháč , 90. D. Podzimek - 23. J. Havránek , 28. R. Žaloudek , 64. P. Lukáš , 85. M. Volf , 90. O. Bartoš , 90. T. Osvald , 90. C. Golovko .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Váňa Josef - DUCHOŇ Ivo, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.