2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Štěchovice se se Zápy rozešly opět nerozhodně, druhý bod přidaly v penaltách


Branky


0

V zápase chudém na góly se nejprve radovaly Zápy po gólu Matějky. Vedení ale neudržely, za domácí vyrovnal Maruš. Nakonec zápas skončil zřejmě spravedlivou delbou bodů a šlo se na penaltový souboj, který je pro domácí oblíbenou soutěží a již po sedmé si připsali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou šanci neproměnil Matějka

Hned ve druhé minutě se do zakončení dostal Maršálek, když v záklonu hlavičkou zakončoval centr Hřebečka, ale neuspěl stejně jako na druhé straně z protiútoku Liener, jehož zakončení k tyči Soukup chytl. Ani další dva střelecké pokusy Straku neohrozily, když Hřebeček s Maršálkem netrefili bránu. Neúspěšní byli také Kovařík se Svobodou na opačné straně.

 

Daleko větší šanci měl v 15. minutě Matějka, kterého našel ve vápně Putz a střelu útočníka soupeře Soukup tváří v tvář vyrazil. V půlce poločasu jsme prováhali slibnou příležitost, když Hřebeček hledal ve vápně Maruše a svou přihrávkou naběhnutého spoluhráče nenašel. Maruš se po chvilce do zakončení dostal, ale jeho střela zamířila do náručí Straky. V závěru poločasu zachránil Soukupa ofsajd Matějky, po jehož centru se marně radoval Putz.

Matějka se prosadil, ale Maruš vyrovnal

Ve druhém poločase se už hosté po pěti minutách hry radovali, zakončení Tomáše Matějky k tyči mířilo do protipohybu Soukupa a hosté se ujali vedení – 0:1. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, centr Hřebečka zakončoval Batka, ale Straka vytáhl pohotový zákrok. Další zakončení Batky přišlo později, ale hlavičkový pokus mířil nad břevno. Bez úspěchu se pokusil hostům vrátit vedení Liener, střela ze střední vzdálenosti mířila těsně vedle tyče. Vyrovnání se domácí dočkali v 69. minutě, třetí rohový kop v řadě rozehráli na krátko, centr Hřebečka zamířil na hlavu Štěpána Maruše, jehož zakončení za Straku propadlo – 1:1.

 

Deset minut před koncem měli hosté k dispozici trestný kop, Petr Pavlík sice Soukupovu zeď obstřelil, ale mezi tři tyče se netrefil. Definitivně zvrátit výsledek mohly Štěchovice pět minut před koncem, když Košatův centr zamířil vápnem až k blízkosti brankové čáry a Petr Pavlík musel pohotově vyhlavičkovat balon pryč. Nerozhodný výsledek pak vydržel až do konce zápasu.

Sedmá penaltová výhra Štěchovic

Při penaltovém souboji diváci viděli devět pokusů. V první sérii Pávek netrefil bránu a po dvou sériích jsme vedli 2:1. Ve třetí sérii se neprosadil Kučera, ale vzápětí Soukup vychytal Svobodu. Ve zbylých pokusech navázali Verner se Švejdou na prvního úspěšného střelce Batku a druhý bod zůstal ve Štěchovicích.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: „Bylo to těžké a vyrovnané utkání. Nemohu říct, že jsme byli lepší, ale soupeř asi taky nebyl lepší, i když měl do šedesáté minuty více ze hry. Ale myslím si, že střídáním, kdy na hřiště přišel Košata s Vernerem, jsme malinko získali navrch, zápas jsme srovnali a pak přišel šťastný konec při penaltách. Každopádně jsem rád, že se na hřiště dostal na celý zápas Standa Hřebeček a na šedesát minut Tomáš Pavlík, protože jiná cesta, jak by se měli vrátit do hry, není a musejí hrát. Bodů je dost a já si myslím, že je to správné, že ty kluci nastoupili a že nehrajeme v jedenácti lidech. Mimo hru bych chtěl poděkovat panu Branému, jak připravil hřiště, protože to hřiště nebylo v ideálním stavu a za ten týden se tu s tím udělal opravdu kus práce.“

SK Zápy
Michal Mašek (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: „Myslím, že pro nás je to ztráta, protože jsme měli utkání rozehrané dobře. V prvním poločase jsme měli jasnou gólovou šanci na 0:1, což je venku a hlavně tady důležité, jelikož se na tomto hřišti nedá tolik kombinovat. Myslím si, že jsme byli kombinačně jasně lepší, ale domácí to tu mají nacvičené, vědí, že se tady na tom nedá hrát fotbal a tak to jenom nakopávají dopředu, na což mají typové hráče jako Batku, kteří sbírají dlouhé balony. Ale myslím si, že v prvním poločase jsme je vůbec k ničemu nepustili až na pár standardek, které se tady přijdou, jelikož standardka je tady i z autu. Byli jsme připravení, že Kučera hází dlouhé auty a z toho nakonec šance nebyly. Druhý poločas pro nás začal úplně super, v 50. minutě jsme dali důležitý gól na 0:1, domácí byli opaření a od té doby se nedostali vůbec do hry. Pro mě nepochopitelně jsme opět zalezli a to nebyl první zápas, je to takto v každém venkovním zápase. Doma jsme schopní hrát nátlakově celý zápas a vydržet. Nemyslím si, že je to ve fyzických silách, ale v hlavách, nebo možná v kvalitě. Neumím na tohle odpovědět. Mrzí mě to, výsledek samozřejmě řeším, ale neřeším penalty, to je loterie zda někdo dá nebo nedá a příště zase naopak. Štve mě ale ten výkon z posledních třiceti minut, že šedesát minut hrajeme a posledních třicet minut vypadneme z rytmu a necháme se zatlačit. Tady samozřejmě domácí rozhodují těmi standardkami, nakopávanými balony do vápna a my nejsme schopní konstruktivně rozehrát. Když máme přečíslení tak ho nevyřešíme, ztratíme balon někde na půlce a to se nám opakuje, což je špatné. Já jsem z toho hrozně zklamaný.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , S. Hřebeček [-] , Š. Kučera [-] , Š. Maruš [-] (70. M. Verner [-] ) , T. Pavlík [-] (64. J. Košata [-] ) , L. Batka [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] (72. V. Vorasický [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , M. Kovařík [-] (85. D. Veselý [-] ) , E. Liener [-] , M. Novák [-] , M. Pávek [-] , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 18. T. Pavlík , 52. S. Hřebeček , 54. F. Busta - 44. M. Novák .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Rais Ondřej - PEKAŘ Eduard, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.