Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:15

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj těžkých vah opanoval Převýšov, dvěma góly do sítě Tachova se výhře podílel mladší z bratrů Krajákových


Branky


0

Souboj dvou týmů, hrajících ve velké formě, sliboval zajímavou podívanou. Diváci se dočkali výhry, když se na ní velkou měrou podílel Lukáš Kraják, mladší bratr Ondřeje z Olympie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vyrovnání Kropáčka domácí ihned zareagovali

Během úvodních minut se dostali domácí hráči do vedení zásluhou Lukáše Krajáka, který se dostal balonu uvnitř šestnáctky a razantní střelou na zadní tyč překonal Houdka – 1:0. Aktivnější zůstal domácí i nadále, ale nedokázali si další gólovou šanci vytvořit. Ze strany Tachova byl aktivní Došlý, ale jeden z jeho pokusů zamířil po čtvrt hodině hry pouze do boční sítě. Po poměrně šťastné akci ale Tachov vyrovnal ve 26. minutě, hosté využili výhody, balon se dostal k Renému Kropáčkovi a ten uspěl i se slabším pokusem, který nečekaně dolétl za záda Vízka – 1:1. Nerozhodní stav vydržel stejně jako na začátku zápasu čtyři minuty. Převýšov rozehrával po faulu u rohového praporku a hlavičkovým zakončením se prosadil Jan Věchet – 2:1.

Kraják vstřelil důležitý druhý gól

Ve druhém poločase oba týmy o každý metr a hrálo se zpočátku spíše na polovině hřiště. V 57. minutě měl Kropáček na kopačkách vyrovnání, když mířil sám na Vízka, ale ve velké šanci selhal a trefil pouze gólmana. Vzápětí přišel trest, domácí se hnali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál osamocení Lukáš Kraják, který neměl těžkou práci a zvýšil vedení Převýšova – 3:1. Kontaktní gól mohl vstřelit v 65. minutě Habart, ale ve skluzu netrefil bránu. Naopak pojistit domácí výhru mohl později Špidlen, jenže jeho střelu Houdek skvěle vyrazil. Domácí následně udrželi své dvougólové vedení a vyhráli.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): ... připravujeme

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Dostali jsme strašně brzy gól, pak se nám podařilo srovnat, ale před poločasem jsme inkasovali ze standardní situace na 1:2. My jsme se právě na standardní situace připravovali, v Převýšově je hrozné hřiště, asi nejhorší v ČFL, na kterém se moc hrát nedalo. Právě ze standardek jsme si říkali, že nemůžeme inkasovat, a stalo se. To asi rozhodlo, plus to, že jsme poté neproměnili dva samostatné úniky na bránu. Z brejku jsme dostali poslední gól. Klukům ale nemůžu nic vytknout, makali naplno."



Sestavy


SK Převýšov
P. Vízek [-] - J. Jarkovský [-] , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] (68. P. Veselka [-] ) - P. Novák [-] (76. M. Zezula [-] ) , L. Kraják [-] (91. J. Labík [-] ) , T. Labík [-] , J. Věchet [-] , K. Krejčík [-] (79. M. Kosař [-] ) - R. Korba [-] (90. V. Karal [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] , M. Mlynařík [-] (84. L. Tušl [-] ) , T. Hájovský [-] , M. Kyndl [-] (68. P. Vyleta [-] ) , R. Kropáček [-] , M. Hoffmann [-] (76. M. Folejtar [-] ) , T. Habart [-] (84. M. Ruda [-] ) , P. Došlý [-] (68. I. Butnaru [-] ) , F. Dvořák [-]

ŽK: 38. J. Špidlen , 78. R. Korba , 81. M. Zezula - 81. T. Habart .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: LERCH Ondřej - ŠTEFAN Michal, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.