Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Za Olympii se prosadilo pět různých střelců, Litoměřicko drželo naději na body krátkou chvíli


Branky


0

Dlouhou dobu drželi hosté naději, že by mohli na půdě lídra soutěže bodovat, ale z Kuklen odjížděli bez jediného bodu. I když se ve druhém poločase dotáhli na rozdíl jediného gólu, tak třetí vyrovnávací nepřidali a posléze další dva inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broukal vrátil vedení po pár vteřinách

 Olympia začala aktivně a chvíli po čtvrt hodině hry vedla. Střelu Pitáka z vápna hostující brankář ještě dokázal vyrazit, na dorážku zpoza vápna od Demetera byl však už krátký. Jenomže hosté nic nevzdali a prakticky vzápětí bylo vyrovnáno. Po dobrém balonu z pravé strany šmikl parádními nůžkami Šlehofer a míč se o tyčku dostal za záda Frydrycha.


Na branky hodně plodné minuty pokračovaly příležitostí pro domácí, která byla opět proměna! Po rohovém kopu se po posunutí dostal balon na zadní tyč, kde ho do sítě poslal Broukal. A prakticky po půl hodině hry to vypadalo na rozhodnutý zápas, jelikož po dalším rohovém kopu tentokrát zakončoval Duben a bylo to o dvě trefy.

Vašut potrestal chybu v rozehrávce, ale prohře nezabránil

Po hodině hry se ke špatnému výkopu dostal brankář Olympie a Litoměřicko nabídnutou šanci rychle využilo. Vašut nejprve schytal výkop do zad, ovšem míč se k němu hned odrazil a bylo tak sníženo. Následující minuty tudíž přinesly poměrně napínavou hru, kterou po deseti minutách ukončoval Kuťák, jenž vsítil čtvrtou branku Šavlí a uklidnil tak domácí.


Na hřiště se po zranění vrátil také Jukl, který se dvě minuty před uplynutím základní hrací doby dostal k přihrávce od Pitáka a s přehledem tak dal pátou branku Olympie. Ta se tudíž na čele od druhého Králova Dvora odpoutala už na čtyři body! 

 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete i další info z tábora Olympie

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Šlo o útočné utkání, šance ke vstřelení branek se vyskytovaly na obou stranách, my byli tentokrát v zakončení úspěšnější než před týdnem a po zásluze dali pět branek a zvítězili tříbrankovým rozdílem. Hráčem zápasu byl pravý záložník Lukáš Houžvička."




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - D. Broukal [-] , J. Duben [-] (49. R. Jukl [-] ) , M. Šťastný [-] - J. Novotný [-] , D. Čada [-] , O. Kraják [-] (87. D. Bareš [-] ) , L. Houžvička [-] , M. Demeter [-] - K. Piták [-] (89. D. Ličman [-] ) , D. Kuťák [-] (79. M. Ptáček [-] )

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - Š. Hanzlík [-] , J. Šimkovský [-] , M. Štancl [-] - L. Šlehofer [-] , J. Vobejda [-] (78. J. Grunert [-] ) , M. Faust [-] , V. Kolmistr [-] , M. Hanuš [-] , P. Valenta [-] (56. J. Kalaš [-] ) - D. Vašut [-] (84. J. Černý [-] ) -

ŽK: 31. M. Šťastný - 36. V. Kolmistr , 58. M. Faust .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kříž Jiří - JANOCH Marek, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.