Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2017 18:00

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

4.0

Jídlo

4.0

Hrací plocha

2.0

Zázemí

5.0

Fotbalisté Písku v Hořovicích nastříleli pět gólů, zaskvěl se i gólman Rondzik


Branky


38. O. Sajtl (vl.) - 23. M. Voráček , 34. F. Řezáč , 67. O. Sajtl , 85. M. Voráček , 90. T. Froněk
0

Hořovické působení ve třetí lize je každým kolem čím dál více ohrožené, nyní již téměř existenční zápas s Pískem domácí hráči nezvládli a zadělali si na velké problémy. Naopak Písek dokázal urvat důležité vítězství, po kterém již tolik nemusí myslet nad možným bojem o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Sajtla vrátil Hořovicko do hry

Předehrávaný páteční zápas se odehrál za trvalého deště. Podstatná část zápasu ale byla vyrovnanou partií, ve které měli hosté za cíl tři body. Veškeré akce Hořovicka ale pochytal Rondzik, který se po několikazápasové pauze vrátil zpět mezi tři tyče. Písek se dokázal vyvarovat inkasovaného gólu a sám udeřil. Ve 23. minutě se ve středu hřiště dostal k míči Martin Voráček, udělal s ním pár kroků a z dálky vypálil přesně k pravé tyči hořovické svatyně - 0:1.

 

Domácí diváci rozhodcovskou trojici během střetnutí příliš nechválili a nejvíce se zlobili v 31, minutě, kdy Petr Řehák napálil hlouček hráčů bránících balónu v cestě do brány Středočechů a rozhodčí Benedikt ukázal na penaltový puntík - navíc vyloučil Jakuba Vaníčka. Martin Voráček a ani dorážející Filip Řezáč však pokutový kop nevyužili. Písečtí však dlouho na druhý úspěch nečekali. Ihned po rozehrání následného rohového kopu se vyražený míč dostal k Filipu Řezáčovi, který již neměl těžkou pozici - 0:2. Za takového stavu a proti deseti protihráčům už nemuselo být co řešit, jenže Hořovicko se nehodlalo vzdát bez boje. Ještě do poločasu dokázalo vstřelit kontaktní gól, když Rondzika překonal vlastím gólem Ondřej Sajtl – 1:2.

Sajtl se trefil do správné brány a odrazil odpor domácích

Domácí bojovali i ve druhém poločase. Odpor domácích fotbalistů odrazil Písek až v 67. minutě, kdy po pohledné akci zvýšil střelou z první Ondřej Sajtl a po vlastním gólu přidal trefu do správné brány - 1:3. Hosté pak v závěru přidali ještě dva přesné zásahy. Nejprve se v 85. minutě prosadil druhým gólem Martin Voráček – 1:4. Poté přidal v poslední minutě trefu i střídající Tomáš Froněk a stanovil konečný výsledek – 1:5.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Autor článku: Petr Brůha

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Vezeme tři body, spokojenost. Hořovicku jsme ukázali, že momentálně máme lepší sportovní formu. Dokázali jsme mu vstřelit pět branek, což se na hořovické půdě na jaře nikomu nepovedlo. Dařila se nám hra dopředu, ještě bych si přece jen představoval lepší práci do defenzivy. Až na deset minut na začátku druhé půle jsme zápas měli pod kontrolou. Za hráče zápasu označím Kubu Rondzika, než jsme vstřelili branky, tak v nevlídném počasí musel řešit pár až gólových situací, byl tak prvním impulsem pro to, abychom mohli vyhrát."



Počet diváků: 140. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.