Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:30

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

Nenápadní Cábelíci se stále drží čela tabulky, pomohla jim i výhra v derby


Branky


0

Králův Dvůr zůstává doma stále neporažený a řadí se k nejlepším týmům tabulky. Zápas s Hořovickem byl pro oba týmy velkým derby, ovšem postavení v tabulce určilo jasného favorita zápasu. I když domácí hráči vstřelili oproti minulým domácím zápasům pouhé dva góly, na výhru to stačilo. Hořovicko je po další prohře v dosti špatné tabulkové situaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herco chytl penaltu

Nerozhodný stav dlouho nevydržel, v deváté minutě vykročili za výhrou domácí hráči – nejprve Herco podržel svůj tým skvělým zákrokem, balon ale propadl na volného Martin Šlapáka, který z malého vápna neměl těžkou pozici a trefil se do prázdné brány – 1:0. Hořovicko se snažilo, ale do větší šance, která by znamenala vyrovnání, se nedostalo. Ve 31. minutě mohlo být ještě hůře pro hosty, byla totiž nařízena penalta po faulu ve vápně. Následně se ale vyznamenal Herco, který penaltu chytl a důležitým zákrokem udržel hosty ve hře. Velkou šanci na vyrovnání pak Hořovicko zahodilo ve 37. minutě, když jeden z hráčů usměrnil centrovaný balon a z bezprostřední blízkosti trefil tyč.

Závěrečný risk Hořovicku nevyšel

Další šanci na vyrovnání mělo Hořovicko po pár vteřinách druhého poločasu, ale Vrabcův centr pouze proletěl vápnem. Jinak ale nebylo vidět moc pohledných akcí, hosté se, stejně jako po celou sezonu, trápili v zakončení a domácím hráčům, se s náskokem v zádech, tolik nedařilo v derby vstřelit druhý gól. Podařilo se jim to až v 78. minutě, Jakub Balšánek si ideálně naběhl na hranici velkého vápna pro přihrávku a technickou střelou k tyči pojistil vedení – 2:0. Hosté se uchýlili k risku a mohli inkasovat další góly z protiútoků, ze tří šancí už ale Králův Dvůr neudeřil. Na druhé straně nevedl risk k většímu ohrožení gólmana Krčka.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Pavel Aubrecht (trenér): „Samozřejmě to bylo derby. Zápas začali ve velkém stylu domácí, kdy si během prvních deseti, patnácti minut dokázali vytvořit velký tlak. Ze všech stran tam létaly balony, byly tam závary. Vytěžili z toho vedoucí branku na 1:0, vytěžili z toho penaltu, ale tu penaltu náš brankář Herco chytl. Od té doby jsme se začali dostávat více do hry a do poločasu jsme se herně vyrovnali. Měli jsme tam po jedné standartní akci hlavičku do tyče, ale poločas skončil 1:0. Druhý poločas si dovolím říct, že do nějaké 65. minuty jsme měli herní převahu, byli jsme lepší než domácí, ale prostě náš problém je vstřelit branku, nebo to do té branky nějakým způsobem dopravit. Potom jsme chtěli naši snahu vystupňovat, dali jsme tam čerstvé lidi, ale po dvou minutách jsme dostali z brejkové situace na 2:0 a tím pádem to pro nás bylo ještě horší. Kluci se nesložili, snažili se. Hráli jsme na velikánské riziko, což na jednu stranu přinášelo i šance Králováku z brejků, ale žádný z nich nevyužili. My jsme měli snahu do poslední minuty, ale jak říkám, velkým problémem je pro nás vstřelit branku.“



Počet diváků: 400. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - MUSIL Jiří, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.