M. Voráček 45. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čadova blesková odpověď rozhodla výhře Olympie v Písku. Diváci se určitě nenudili, shodli se trenéři


Branky


45. M. Voráček (p.) - 13. O. Kraják , 45. D. Čada
0

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, nejvíce zajímavý byl jeho konec. Olympia přišla o vedení zařízené Krajákem, když z penalty vyrovnal Voráček. Místo klidného konce ale domácí tým ještě před odchodem do šaten inkasoval a Čadův gól byl nakonec rozdílový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny na obou stranách

Olympia začala s velkou chutí a v úvodu byla aktivnější. Hosté si vytvářeli tlak, z něhož pramenilo několik nebezpečných závarů před Varyšem. Čisté konto vydrželo Písku pouze do 13. minuty, kdy rozehrával Šťastný rohový kop. Jeho centr sice nebyl povedený, ale hráči na přední tyči míč nezastavili a ten se pak za přispění Ondřeje Krajáka dostal do sítě – 0:1. Domácí se do útoku dostávali spíše sporadicky, postupně se začali dostávat do hry více.

 

 

Ve 24. minutě zaměstnal Voráček z nadějné pozice Frydrycha, gólman Olympie ale zvládl balon vyrazit. Voráček byl i u další dobré šance domácích, sedm minut před poločasem krásnou křížnou přihrávkou našel nabíhajícího Hrachovce, kterému gólovou radost důležitým zákrokem zkazil vyběhnuvší Frydrych. Aktivní Martin Voráček se na konci poločasu dočkal gólové odměny, když proměnil penaltu nařízenou po držení v pokutovém území – 1:1. Jenže z následné útočné akce hostů vyplynul již v nastaveném čase přímý volný kop, který skončil gólem Davida Čady - 1:2.

Solidní podívaná bez branek

Domácí hráče gól nesrazil a opět přečkali aktivní nástup soupeře. Ve zbytku hrací doby byli Olympii velmi zdatným soupeřem a snažili se o vyrovnání. K totální defenzivě se neuchýlila ani Olympia, a tak diváci sledovali nadprůměrnou sportovní podívanou. Šance se počítaly na obou stranách hřiště. Skóre se mohlo ještě několikrát pohnout, ale nestalo se tak. Znovu už se neprosadil ani Voráček, který byl téměř u všech zásadnějších útočných momentů Písku. Po hlavičkovém souboji na malém vápně pak chybělo střídajícímu Řezáčovi pár centimetrů k tomu, aby mohl lépe zamířit.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Autor článku: Petr Brůha

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): „Pro nás to výsledkové nevyznělo dobře. Ač jsme přivítali lídra ČFL, tak jsme prohráli 1:2, když se tento výsledek odehrál už v prvním poločase. My jsme dokázali v závěru toho poločasu srovnat na 1:1, ale ještě jsme si nechali do poločasu jednu branku dát. Ve druhém poločase to byl fotbal nahoru a dolu se šancemi na obou stranách, k nám už se to štěstí nepřiklonilo a proto ten výsledek zůstal takový, jako byl. Nicméně diváci odcházeli určitě spokojení, protože ten zápas měl velkou kvalitu. Nejlepším hráčem z našeho týmu byl pravý záložník Martin Voráček.“

FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): „Diváci se určitě nenudili, obě mužstva si dokázala vytvořit dostatek brankových příležitostí. My jsme dominovali při nástupu do obou poločasů. Dokázali jsme se dostat do vedení, domácí vyrovnali těsně před odchodem do šaten z přísně nařízeného pokutového kopu. Stačili jsme ještě reagovat a naše branka před koncem poločasu se ukázala jako rozhodující, protože ve druhém poločase už ani jedno mužstvo nebylo schopno vstřelit branku. Nejlepším hráčem z našeho týmu byl stoper Jan Novotný.“



Sestavy


FC Písek
L. Varyš [-] - L. Holub [-] , M. Held [-] , O. Sajtl [-] (66. F. Řezáč [-] ) , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-]

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - M. Šťastný [-] , J. Novotný [-] , D. Broukal [-] - L. Houžvička [-] , D. Čada [-] , M. Demeter [-] , O. Kraják [-] - K. Piták [-] , D. Bareš [-] (75. D. Ličman [-] ) , D. Kuťák [-] (70. J. Kořínek [-] )

ŽK: 20. O. Sajtl , 75. T. Froněk - 16. M. Demeter .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.