M. Volf 21.
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 17:00

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Špírkův gól stačil Domažlicím na jeden bod


Branky


0

Domažličtí neprožívají nejlepší start do jarní sezony. Nečekal je zrovna lehký zápas, do Dobrovice se pro body často nejezdí a toto byl další případ. Domácí tým se ujal vedení, na které hosté dokázali poměrně brzo odpovědět. Utkání dokráčelo až do penaltového rozuzlení a v něm byli lepší domácí, kteří rozhodli třemi pokusy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Volfův gól odpověděl Špírek

Během prvních deseti minut se dostal do zakončení Bezdička, ale domácího gólmana Bartoše přízemní střelou nepřekonal. Nejlepší domácí střelec se neprosadil v jedenácté minutě, když se neúspěšně pokoušel o zakončení nůžkami. Později ztratil domácí Žaloudek balon na vlastní polovině a Špírek hledal na malém vápně Černého, naštěstí pro domácí se stihli dobrovičtí obránci vrátit. Po dvaceti minutách hry vyslal dlouhý nákop Novák, Eliáš balon pěkně sťukl na Marka Volfa, který utvrdil postavení nejlepšího střelce týmu a poslal domácí do vedení, když se prosadil stříleným centrem – 1:0. Odpověď si hosté připravili o pět minut později. Při rychlé akci se smolně vyznamenal i domácí Lukáš, když Rumlovu přihrávku patou přihrál Michalu Špírkovi, který se z deseti metrů nemýlil – 1:1. Po půl hodině mohlo být otočeno, Bartoš nedosáhl na centr od rohového praporku a Mráz měl výraznou šanci, kterou nepochopitelně neproměnil. Svou šanci měli i domácí, ve 40. minutě těsně netrefil Dordevič bránu.

Volf mohl rozhodnout

Druhý poločas se lépe povedl zpočátku hostům. Špírek vyhrál souboj na útočné půlce a díky tomu mohl po levém křídle zaútočit do volného prostoru Bezdička. Po jeho centru hlavičkoval Černý sice nedůrazně, ale míč před brankářem sebral Braun a z bezprostřední blízkosti přestřelil. Gólman Švihořík se musel mít na pozoru v 63. minutě, když robinzonádou vyrazil tvrdou střelu Eliáše. Zhruba deset minut před koncem mohl rozhodnout Volf, ale jeho střela po přihrávce Bernáta mířila těsně vedle. 

Domažlicím se v penaltách nedařilo

Penaltový souboj se nevyvedl Domažlicím, když během čtyř kopů střelci selhali třikrát. Ve druhé sérii vychytal střídající gólman Havránek Bauera, ve třetí sérii Špírek netrefil bránu a nakonec při čtvrtém pokusu neuspěl ani Braun, jelikož stejně jako Bauer přestřelil bránu. Dobrovice byla stoprocentní, při všech třech pokusech se nemýlila a brala druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): připravujeme

TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér): "Náročné utkání s těžkým soupeřem, Dobrovice v domácím prostředí neprohrává. Ale ve stavu, ve kterém jsme, jsme se připravili dobře a utkání zvládli, takže jsme došli do penalt. Ale myslím si, že jsme byli snad i o trochu lepší a měli jsme vyhrát za tři body. Zápas se povedl střednímu záložníkovi Bočkovi."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] (90. J. Havránek [-] ) - M. Routek [-] , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - M. Vajgl [-] (70. P. Bernát [-] ) , T. Osvald [-] (88. M. Strnad [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Eliáš [-] (78. C. Golovko [-] ) - B. Dordevič [-] , M. Volf [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Černý [-] , M. Špírek [-] , M. Hrubý [-] , D. Bezdička [-] (89. D. Lešek [-] ) , O. Ruml [-] (70. M. Hejda [-] ) , M. Braun [-] , O. Chocholoušek [-] , P. Mráz [-] , D. Boček [-]

ŽK: 30. O. Bartoš , 48. M. Routek , 52. M. Volf - 57. D. Boček .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.