1:2
(1:0)
62. L. Kopecký (p.)
79. S. Langr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 10:30

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Obrat si Chrudim nechala na druhý poločas, dvěma góly dokázala otočit v Benešově


Branky


45. D. Skopec - 62. L. Kopecký (p.) , 79. S. Langr
0

Nebezpečně se přibližující soupeři postupně dostávají Benešov pod tlak a právě jeden ze stále ohrožených týmů padl opět těsným výsledkem. Utkání s Chrudimí přitom měl rozehrané dobře, když do kabin vstřelil hostům gól Skopec. Jenže ve druhém poločase Chrudim zpřesnila svou mušku a Kopecký s Langrem otočili výsledek a dali alespoň mírně zapomenout na minulý domácí zápas s Vltavínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skopec nadělil Chrudimi gól do šatny

Sváteční zápas hraný netradičně v pátek dopoledne se odehrál za příjemných podmínek. Očekával se vyrovnaný duel a v prvním poločase tomu tak i bylo. Utkání bylo vyrovnané. Hosté byli kombinačně lepší, ale koncovka se jim nedařila. Obě mužstva si vypracovala několik možností. Na domácí straně byl nebezpečný Kulhavý, na straně Chrudimi Kopeckého trestňák jen těsně prosvištěl nad břevnem domácí branky. Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, ujala se domácí akce po pravé straně a centr proměnil David Skopec ve vedoucí gól domácích - 1:0

Obrat a výhra po čtyřech zápasech

Druhý poločas byli aktivnější hosté. Dobývání domácí branky přineslo nařízení pokutového kopu, když Khodulia fauloval ve vápně Dostálka. Penaltu nekompromisně proměnil Lukáš Kopecký a vyrovnal na - 1:1. Hosté chtěli utkání rozhodnout a tak rozvíjeli jednu akci za druhou. Akcie domácích držel brankář Repáň. V 77. minutě však domácí brankář po souboji s Sebastienem Langrem neudržel míč po rohovém kopu a ten se dostal až za brankovou čáru - 1:2. Domácí začali hrát vabank, což přinášelo šance chrudimským. Řezníčkova střela gólem neskončila, ale jen protáhla domácího brankáře. Ani chrudimský Kesner se střelecky neprosadil, i když byl gólu nejblíže. Domácí se tak mohli dočkat vyrovnání v 88. minutě, kdy Farkaš obešel obránce, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila. V nastavení měl možnost ještě navýšit skóre Kesner, ale akrobatickou střelou poslal míč nad domácí branku. Poslední střela domácích z větší vzdálenosti chrudimského brankáře Mrázka neohrozila a tak si Chrudim mohla po čtyřech zápasech připsat plný počet bodů.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Kamil Kulhavý (trenér): "Soupeři gratulujeme, že se mu povedlo zlomit černou sérii. My jim přenechali domácí body, pro nás je to těžká situace, ale klukům za první poločas nemám co vytknout. Hráli jsme, co jsme si řekli, šance nepřicházely, nám se povedlo skórovat z první šance. Penalta ve druhém poločase byla zbytečná, následně se nám nepovedlo uhrát standardní situaci."

MFK Chrudim
Sebastian Langr (střelec rozhodující branky): "Velmi těžké, bojovné utkání, kdy jsme navíc inkasovili těsně před koncem prvního poločasu. Ale naštěstí jsme to otočili a vybojovali tak tři body, které jsme hodně hodně potřebovali. Sám nevím, jak padl rozhodující gól, zda byl můj."



Sestavy


SK Benešov
L. Repáň [-] - I. Khodulia [-] , Z. Vrňák [-] , D. Filip [-] (70. M. Večera [-] ) , E. Adjei [-] (84. I. Afanasenko [-] ) - D. Skopec [-] , L. Balata [-] (80. M. Turek [-] ) , M. Kučaba [-] , D. Farkaš [-] (89. D. Cvrček [-] ) - K. Kulhavý [-] , J. Zákostelský [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] , L. Kopecký [-] (90. O. Hauf [-] ) , J. Krčál [-] (46. J. Stránský [-] ) , M. Radouš [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] (86. J. Luptovský [-] ) , J. Kučera [-] (89. D. Vodrážka [-] ) , S. Langr [-]

ŽK: 11. I. Khodulia , 34. D. Skopec , 60. M. Kučaba - 37. M. Radouš , 79. V. Řezníček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.