1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 17:00

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Tachov na jaře poprvé narazil, padl ve Štěchovicích


Branky


0

Pro první jarní prohru si dojeli hráči Tachova do vzdálených Štěchovic. Vyrovnané utkání mohlo dopadnout jakkoliv, šancí totiž k vidění moc nebylo. Šťastnější tak nakonec byli domácí hráči, kteří rozhodli po příchodu Hřebečka, jehož volný kop usměrnil Jakobovský mezi tři tyče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Batka na Houdka nevyzrál

Hosté využili své herní pohody a začátek zápasu byl spíše v jejich režii. První malou akcí byla střela Došlého, ale ex-domažlický záložník Vašáka příliš neprověřil. Daleko více mohli hosté zahrozit když Kyndl dokázal vybojovat balon na útočné polovině a přihrávkou najít Hoffmanna, jeho střela zamířila do ležícího Kučery. Z následného útoku mohli jít do vedení domácí, Batka se zjevil zcela sám na hranici vápna, jenže střela se mu vůbec nevydařila. Po chvíli si hosté málem vstřelili vlastní gól při dlouhém autovém vhazování Kučery, poté ani podruhé Batka nenašel z rohového kopu recept na Houdka. Ve 20. minutě se Verner prodral přes obránce a zakončoval hlavou těsně mimo bránu. Do rozmezí mezi druhou a třetí šancí Štěchovic se vtěsnal pokus Kropáčka, ale Maršálek byl pozorný. Zmiňovanou třetí větší akci měl po půl hodině hry Batka, sice se mu konečně podařilo překonat Houdka, ale jeden z obránců se ještě stihl vrátit a odkopnout balon. Posledních patnáct minut poločasu nenabídlo žádný střelecký pokus, oba týmy se rvaly především okolo půle hřiště a ke sledování tak byl velký boj.

Hru oživil střídající Hřebeček, zápas rozhodl Jakobovský

Po pěti minutách druhého poločasu měl Tachov možnost zahrozit z přímého kopu po faulu Kučery, jenže Došlého pokus zamířil slabým obloučkem do rukavic Vašáka. Houdka mohl více ohrozit pouze Busta v 61. minutě, když zakončoval Vernerův centr, ale do ideálního hlavičkového pokusu mi chybělo pár centimetrů. Nastala 71. minuta a do hry přišel Hřebeček. Jeho spoluhráči doslova ožili a čerstvý hráč na hřišti málem vstřelil gól, bohužel se Mlynaříkovi podařilo odkopnout Štědronského centr. V další minutě měli po Hřebečkovo rohovém kopu šance Jakobovský i Kučera, v obou případech trefili pouze hráče před sebou. Hřebečkův efekt se přece jen přetavil v první gól zápasu, v 73. minutě rozehrával standardku z větší vzdálenosti, ve vápně našel Lukáše Jakobovského, který ve skluzu zvládl poslat balon do protipohybu Houdka a také mezi tři tyče - 1:0. Domácí hráči se posléze soustředili především na bezchybnou hru v obraně, to jim Tachov usnadnil svými nepřesnostmi a Vašák tak nemusel řešit žádnou těžší situaci.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: „Bylo to těžké utkání, Tachov na jaře neprohrál, měl na kontě nejvíce vstřelených branek, takže jsme se na to připravili. Malinko jsme přeskupili herní rozestavení, hráli jsme dneska na dva štítové záložníky do šedesáté minuty a splnilo to svůj účel, nedostali jsme tentokrát rychlou branku jako v předešlých třech zápasech, čímž jsme se dostali celkem solidně do zápasu. V šedesáté minutě příchodem Štědronského jsme to přeskupili na 4-1-4-1 a malinko to bylo už znát, že jsme malinko zmáčkli Tachov a přišla krásná branka. Samozřejmě ten závěr byl takový hektický, až zbytečně jsme jednogólový náskok bránili, myslím si, že jsme měli být aktivnější dopředu, ale to už je takové povědomí v hlavách těch hráčů, že se zatáhnou a chtějí to za každou cenu ubránit. Jinak si myslím, že to bylo velice kvalitní utkání a poctivá práce od kluků.“

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: „My jsme do zápasu vstoupili docela dobře, byli jsme připravení na to, co tady kluci hrají. Měli jsme nějaké informace a věděli jsme, že to rozhodne nějaká standardní situace, nebo něco takového, například nějaká chyba. Jediné, co si myslím je, že tady to hřiště je ve špatném stavu a fotbal se tady prostě hrát nedá. Myslím si, že to je škoda i pro domácí, protože mají fotbalisty, kteří by chtěli hrát fotbal, ale na tomto povrchu to ani nejde. My jsme tu chybu udělali, dostali jsme gól ze standardky. Do vyložených šancí jsme se nedostali, takže my jsme možná měli jednu šanci a to bylo všechno. Asi zasloužené vítězství domácích, možná jsme měli trochu více ze hry, že jsme drobet víc chtěli hrát fotbal. Ke konci zápasu mě drobíček mrzelo, že se posledních deset minut skoro nehrálo. Soupeř zdržoval, což říkám, já to své kluky neučím, tady v té soutěži ať hrají. Toto mě tedy trochu mrzelo, ale jinak zasloužená výhra domácích. Neuhlídali jsme standardku a tak to ve fotbale je.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] (91. T. Pavlík [-] ) , Š. Kučera [-] , Š. Maruš [-] (62. M. Štědronský [-] ) , J. Košata [-] (89. J. Cienciala [-] ) , M. Verner [-] (71. S. Hřebeček [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - P. Došlý [-] (80. P. Vyleta [-] ) , T. Hájovský [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] , R. Kropáček [-] (77. D. Hradecký [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Mlynařík [-] (87. I. Butnaru [-] )

ŽK: 44. L. Batka , 90. L. Vašák - 54. T. Habart , 89. M. Hoffmann .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.