Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny si vzaly příklad ze Sparty, všechny body totiž nechaly rezervě Táborska


Branky


0

Ze svého pohledu velmi důležitý zápas to byl pro oba. Domácí potřebovali tři body, aby se dostali do kontaktu s Benátkami. Hosté se mohli ziskem tří bodů posunout zpět na první místo. Rozhodující byl úvodní poločas, Peterka s Landovským vytvořili vedení, které Táborsko udrželo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Táborska

Domácí na svého soupeře vylétli zhurta a hned v šesté minutě zápasu unikal Jan Peterka sám na Poráčanina, kterého přehodil a krásnou trefou určil vedoucí tým – 1:0. Dalších šest minut trvalo, aby domácí vedení navýšili. Na centr do vápna si naběhl Lukáš Landovský a střelou z první překonal bezmocného Poráčanina – 2:0. Zajímavou akci fanoušci viděli v 19. minutě, když domácí hráni unikali ve třech proti dvěma, akci ale ukončil Ciku nepřesnou přihrávkou. Ačkoliv Jirny směrem dopředu příliš nebezpečné nebyly, ve 23. minutě se dostaly na dostřel po trefě Luboše Hrušky střelu z vápna - 2:1. Vyrovnat mohl deset minut před koncem poločasu Vandas, který ztroskotal na Řehákovi.

Jirny se zlepšily, ale na body nedosáhly

Nástup do druhého poločasu byl ze strany Jiren daleko povedenější, hned v prvních vteřinách se vyznamenal Řehák, který vytěsnil střelu Vandase z dálky s vypětím všech sil. Zajímavou střelu Klána pak srazil Chotovinský. Důležitá byla pro Táborsko 66. minuta, do vápna pronikl s balonem Tomáš Mrázek a nemýlil se – 3:1. O chvíli později rozhodčí ukončil velkou šanci, když zastavil tři domácí hráče směřující na bránu při ofsajdové situaci. Jirny to nezabalily, ale stejně jako proti Štěchovicím se jim nedařilo v útoku, téměř neviditelný byl ve vápně Melechovský. I tak ale hosté měli dvě šance, aby vyrovnali -  v 84. minutě trefil Pokorný tyč, v 86. minutě těsně minul Stöckner.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
J. Řehák [-] - J. Peterka [-] , T. Mrázek [-] , L. Landovský [-] , O. Běloušek [-] , V. Kostka [-] (89. F. Bakule [-] ) , L. Turek [-] (44. M. Novák [-] ) , J. Chotovinský [-] , E. Ciku [-] (64. P. Nehoda [-] ) , D. Souček [-] (71. M. Mácha [-] ) , A. Hanzlík [-] (63. J. Suchan [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Poráčanin [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Parys [-] (74. D. Kocourek [-] ) , O. Kejha [-] - J. Procházka [-] (46. V. Pokorný [-] ) , P. Vandas [-] , J. Vondráček [-] , L. Křeček [-] (74. R. Stöckner [-] ) - M. Klán [-] , A. Melechovský [-]

ŽK: 38. E. Ciku - 71. J. Vondráček .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Duchoň Ivo - ŠTEFAN Michal, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.