4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do sítě Pechatého zamířily čtyři góly, Litoměřicko tak zaslouženě padlo s Převýšovem


Branky


0

Dvě výhry dodaly Litoměřicku naději, že by to v Převýšově mohlo dopadnout dobře. To se ovšem nestalo, po anglickém týdnu si domácí výběr odpočinul a solidním výkonem svého soupeře porazil rozdílem třídy. Dvěma góly se na výhře podílel Tomáš Labík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během dvou minut

Při prvních minutách zápasů se museli mít domácí hráči na pozoru, dvěma výhrami posilněné Litoměřicko totiž vyvíjelo velkou snahu a při ztrátě balonu se věnovalo rychlému pressingu. Velkou šanci si ale připsali domácí hráči v 11. minutě, po standardce pálil osamocený Věchet a jen těsně minul Pechatého bránu. Hned z další akce zahrozili i hosté, Hanuš unikal po levém křídle a dobře našel Kalaše, útočník Litoměřicka se ocitl tváří v tvář Petrovi, ale bohužel pro hosty trefil pouze jeho hruď. Po čtvrthodině se už skóre měnilo, Šlehofer faulem zastavil Veselku a k exekuci standardky se postavil Jan Věchet, který překvapivou střelou Pechatého překonal – 1:0. Do rozmezí dvou minut vtěsnali domácí dvě pro zápas velmi důležité trefy. Nejprve se faulem provinil Suchý a Tomáš Bastin se ujal exekuce penalty, jeho pokus zamířil do tyče, ale stejný střelec se dostal k dorážce a na druhý pokus se prosadil – 2:0. Pár vteřin na sebe nechala čekat třetí trefa, po skrumáži ve vápně se ujal balonu Tomáš Labík a doklepl ho do prázdné brány – 3:0.

Čtvrtý gól přidal Labík

Velmi těžká práce tak čekala na hosty ve druhém poločase, smazat takové manko v Převýšově není jednoduché. Ačkoliv se snažili, proti pozorně hrajícím domácím hráčům se nedokázali výrazněji prosadit. V 67. minutě jeden z domácích hráčů netrefil úplně prázdnou bránu. Čtvrtého gólu se pak dočkal Převýšov v 73. minutě, ideální přihrávky za obranu využil Tomáš Labík – 4:0. Poslední minuty se tak odehrávaly spíše z donucení, šance už k vidění nebyly.



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , L. Vyšehrad [-] , P. Veselka [-] - L. Kraják [-] , P. Novák [-] (67. M. Zezula [-] ) , T. Labík [-] (76. M. Kosař [-] ) , J. Věchet [-] , J. Labík [-] (76. K. Krejčík [-] ) - T. Bastin [-] (86. J. Jarkovský [-] )

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Grunert [-] (46. M. Faust [-] ) , Š. Hanzlík [-] (40. J. Vobejda [-] ) , J. Šimkovský [-] , F. Suchý [-] , M. Štancl [-] - L. Šlehofer [-] , M. Hanuš [-] , V. Kolmistr [-] (46. P. Valenta [-] ) - J. Kalaš [-] (73. P. Hýř [-] ) , D. Vašut [-]

ŽK: 10. J. Grunert , 28. F. Suchý , 38. J. Šimkovský .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - FOJTÍK Martin, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.