2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2017 10:15

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad poprvé vyhrál penaltový souboj, porazil v něm Písek


Branky


0

Do zápasu vykročil Vyšehrad turbulentně a hned ve druhé minutě oslavil gól domácí Nosek. Jenže Písek ještě během prvního dějství vyrovnal zásluhou Voráčka. Poté zápas dospěl do penalt a v nich si Vyšehrad umazal nulu, když po třech prohrách poprvé vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání z první střely na bránu

Pro Písek zápas nezačal vůbec dobře, hned v první minutě byl proti hostující brance nařízen přímý volný kop, k jehož exekuci se postavil Tomáš Nosek. Zamýšlený centr se mu příliš nepovedl, když balón ve druhé fázi letu vystoupal hodně do výšky, ale právě díky tomu překvapil píseckého gólmana Varyše. Ten na míč mířící za jeho záda zareagoval příliš pozdě a nestačil ho dostat nad břevno - 1:0. Písečtí se poprvé připomněli v šestnácté minutě, když si centr Petra Řeháka našel ve vápně hlavu Martina Voráčka, slibnější akce však měly teprve přijít. Po šestadvaceti minutách se dostal do vápna Vyšehradu Kočí, ale v zajímavé pozici trefil pouze boční síť. Když běžela 41. minuta, přišla vůbec první písecká střela na bránu a stála za to. Martin Voráček si na pravém křídle zpracoval centr ze středu pole a nekompromisně zakončil pohlednou přímočarou akci - 1:1.

Třetí gól visel ve vzduchu

Po změně stran se oba celky snažily myslet především na zabezpečená zadní vrátka, přesto nebyla nouze o náznaky nebezpečných situací. Veškerým útokům ale chyběla lepší finální fáze - v rozhodujících okamžicích vyhrávaly obrany. V 62. minutě napřáhl k velice nepříjemné a štiplavé střele Kočí, ale ani jeho plavající projektil Wintera nezaskočil, i když s ním měl hodně práce. Čtvrt hodiny před koncem se pak do vymezeného území protlačil Froněk. Po kontaktu s obránci se ocitl na zemi, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá, což vyvolalo velkou vlnu nevole hostující výpravy. Pondělní soupeři se na deštěm skrápěné vyšehradské umělce neustále snažili o rozhodující výpad. Chvilkové tlaky Písku střídala snaha Slavoje. Třetí gól visel ve vzduchu, devadesát minut zápasu však uběhlo rychleji, než stačil padnout.

Deštivě penalty ovládl Vyšehrad

V sílícím dešti si jackpot vystříleli hráči Slavoje. V úvodní sérii se zaskvěli oba gólmani, kteří si připsali po úspěšném zákroku. Domácí poté již nechybovali. Protože však Michal Rendla namířil svůj pokus ze čtvrté série vysoko nad, vracejí se Písečtí k Otavě s jedním bodem.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Autor článku: Petr Brůha

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): "Remíza je asi spravedlivým vyjádřením sil na hřišti. I když Písek byl v poli fotbalovější, inkasoval laciný gól. Nás vychválit do nebes nemůžu. Hosté měli na postech halvů dva vynikající hráče, Kočího a Froňka, kteří určovali hru Písku. Nám podobní hráči chyběli. Z naší strany zvládla zápas stoperská dvojice Hendrych - Dosoudil."




Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - R. Dosoudil [-] , P. Ježdík [-] , M. Hendrych [-] , M. Písačka [-] (86. T. Madej [-] ) , D. Smolák [-] (54. J. Heřman [-] ) , J. Macej [-] (78. D. Matějka [-] ) , R. Matysík [-] (70. L. Volešák [-] ) , J. Doležal [-] (54. O. Kostorek [-] ) , F. Drobílek [-] , T. Nosek [-]

FC Písek
L. Varyš [-] - L. Holub [-] , M. Held [-] (70. F. Řezáč [-] ) , O. Sajtl [-] , A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , M. Rendla [-] , P. Řehák [-] (78. F. Vaněk [-] )

ŽK: 74. P. Ježdík , 87. O. Kostorek , 91. L. Volešák - 51. A. Kočí , 83. M. Rendla , 91. V. Milec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štrincl Pavel - PASTYŘÍK Vladimír, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.