A. Hájek 15.
M. Kraus 20.
M. Kraus 59.
M. Kraus 89. (p.)
4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:30

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrát proti Cábelíkům venku není lehké, ví to už i Vyšehrad, který si odvezl další jarní debakl


Branky


15. A. Hájek , 20. M. Kraus , 59. M. Kraus , 89. M. Kraus (p.)
0

Druhý výjezd, druhý debakl. Přesně tak dopadl Vyšehrad, který padl 1:5 s Olympií a 0:4 s Královo Dvorem. V zápase se předvedl Martin Kraus, jehož čistý hattrick přispěl k dalším třem bodům. Cábelíci tak i nadále drží domácí sérii neporazitelnosti, když v jedenácti zápasech ani jednou neprohráli v základní hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první půle si domácí vytvořili náskok

V úvodní „seznamovací“ čtvrthodině toho moc vidět na obou stranách nebylo, ale přesně ve chvíli, kdy se naplnila, šli domácí do vedení. Hráči hostí ztratili míč ve středovém kruhu, míč se odrazil k Adamu Hájkovi a ten bez otálení vyrazil do brejku. Podél vybíhající Wintera poslal sice velmi pomalou, zato přesnou střelu na zadní tyč - 1:0. O čtyři minuty později se šemíkům podařilo odvrátit roh domácích jen na okamžik, pak přišel centr zleva na zadní tyč, kde číhal Šilhavý. Winter jeho střelu zblízka sice vyrazil, balon se však odrazil k nabíhajícímu Martinu Krausovi, který měl v tu chvíli na malém vápně víc prostoru a času, než by si mohl přát, a tak pohodlně skóroval - 2:0. Slavoj se pokusil kontrovat dvěma trestnými kopy Volešáka a průnikem Heřmana z levé strany, bývalý gólman Vyšehradu Krček se ale nenechal zaskočit. Také Doležalovu hlavičku bez problémů chytil. Pět minut před poločasem mohli domácí udeřit potřetí, ale zblízka trefili jen tyč Winterovy brány.

Martin Kraus dovršil hattrick

Po změně stran Matysík pálil z vápna vedle, ale v 60. min. zase bylo zle na druhé straně hřiště. Domácí zakombinovali do rozhozené obrany hostujícího týmu a po přihrávce od Šlapáka zakončoval najisto Martin Kraus - 3:0. V 75. minutě se dostal z brejku do vyložené šance Balšánek, Winter ho však vychytal. Tři minuty nato na druhé straně zkusil ohrozit Krčka Doležal, ale minul. Pak se dostal ještě jednou k zakončení Matysík, ale střela šla opět mimo bránu. V závěru utkání se po autovém vhazování a odraženém míči probíjel zleva mezi dvěma hráči hostí Hájek, ocitl se na zemi a ozvala se píšťalka sudího. Skóre tak uzavřel v 89. minutě Martin Kraus z penalty a završil svůj hattrick – 4:0.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): Jeli jsme do Králováku bodovat, bohužel se nám to ale po dvaceti minutách rozpadlo, po hrubé chybě v naší rozehrávce jsme poslali soupeře do brejku a prohrávali jsme 1:0. Od té doby bylo na hřišti v podstatě jedno mužstvo a to bylo mužstvo Královo Dvora. My jsme si nevypracovali žádnou šanci, žádnou příležitost k tomu, abychom mohli srovnat výsledek. Bohužel jsme v tomto zápase, jako už v mnoha dalších předtím, byli špatní v osobních soubojích, které prohráváme. Nevypracováváme si šance na to, abychom mohli zakončit a připravit si situaci tak, abychom mohli dát gól. Navíc děláme chyby v rozehrávce, v tomto zápase jsme v prvních dvaceti minutách kontrolovali hru, měli jsme balon víceméně v držení, ovšem jak jsem říkal, přišla zbytečná chyba ve středu hřiště, inkasujeme a potom nehrajeme dobře, což nás provází zatím celý jarem. Je potřeba si říct, že určité posty bude potřeba výrazně obměnit, protože se dopouštíme hrubých chyb. Je potřeba říci, že Králův Dvůr zaslouženě vyhrál. My máme problém sami se sebou, musíme se dát dohromady a tuto sérii nějak zastavit a snažit se o zlepšení.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , P. Eliáš [-] , M. Hell [-] , K. Soldát [-] (73. J. Bouček [-] ) - J. Balšánek [-] (88. P. Svoboda [-] ) , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] - A. Hájek [-] , M. Šlapák [-] (86. J. Bican [-] ) - J. Ježdík [-] (65. D. Zelenka [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - R. Dosoudil [-] , J. Heřman [-] (54. D. Smolák [-] ) , L. Volešák [-] , M. Hendrych [-] , O. Kostorek [-] (81. T. Madej [-] ) , T. Nosek [-] (65. D. Matějka [-] ) , M. Písačka [-] , J. Doležal [-] , F. Drobílek [-] (33. R. Matysík [-] ) , P. Ježdík [-] (46. J. Macej [-] )

ŽK: 44. T. Nosek , 74. R. Dosoudil .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.