Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Pátá výhra v řadě se nerodila lehce, Tachov další přestřelku opět ovládl


0

Tachov zůstává stále stoprocentní a v tabulce začíná pomalu promlouvat do bojů o titul. Domácí zápas s Benešovem sice neměl být těžký, ale nevyzpytatelný soupeř sahal po jednom bodu. Podstatné se odehrálo ve druhém poločase, po dvou trefách Kropáčka vedl Tachov o tři góly. Hosté sice stihli snížit na rozdíl jednoho gólu, vyrovnat už nestihli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučaba vyrovnal před koncem poločasu

Během prvních minut se oba týmy spíše oťukávali a k vážnějšímu zakončení ani z jedné strany nedošlo. Celkem nečekaně se pak prosadili domácí, kteří využili nepřehledné skrumáže před hostujícím gólmanem. Nejlépe se ve vápně zorientoval Jan Matas a deset minut před koncem poločasu vstřelil první gól zápasu – 1:0. Jenže během posledních vteřin před poločasem dokázal Benešov vyrovnat, Michal Kučaba dostal ideální pas od spoluhráče a v klidu překonal Houdka – 1:1.

Tachom málem přišel o tříbrankové vedení

Do druhého poločasu nastoupili aktivně hosté, ale poměrně brzy inkasovali. Po dvou minutách hry se k balonu dostal Petr Došlý, využil drobné chyby a zakončil do prázdní brány – 2:1. Následovala chvíle a po dalších pěti minutách se domácí opět radovali, ve vápně obětavě sklouzl René Kropáček a navýšil tachovské vedení – 3:1. Stejný střelec se prosadil i o deset minut později, když zakončil rychlou akci – 4:1. Již se pomalu zdálo, že je rozhodnuto, ale z utkání se nakonec stalo drama. V 69. minutě snížil na rozdíl dvou gólů Ilja Khodulia střelou z voleje – 4.2. Snahu hostí dokonal v 84. minutě Jan Zákostelský, když střelou z hranice velkého vápna vstřelil kontaktní gól – 4:3. Nakonec mohlo být vyrovnáno v poslední šanci zápasu se vyznamenal domácí gólman Houdek, jehož skvělý zákrok proti osamocenému hráči soupeře byl opravdu velmi důležitý.

VIDEO



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Přijel soupeř, který se soustředil na defenzivu. My jsme tím tak nějak počítali, ale v prvním poločase jsme si s tím moc neporadili, když jsme dali branku na 1:0 a pak jsme si nechali dát v pětačtyřicáté na 1:1. Ale v půli jsme si řekli, že ve druhé půli to musíme zlepšit a do druhé půle jsme vstoupili dobře, dali jsme branky hned a postupně navýšili na tříbrankový rozdíl. Poté jsme dostali zbytečný gól po standardní situaci po rohu a zápas se ještě začal lámat. Ve finále dali na 4:3 a ještě jsme byli rádi, že jsme nedostali na 4:4, Houdek nás podržel během poslední minuty a měli jsme ještě štěstí. Mohli jsme dát ještě další góly, ale nedotáhli jsme akce do konce. Ale jinak musím kluky pochválit, já jsem věděl, že to bude těžký zápas a tak tomu i bylo. Za stavu 4:1 si myslím, že bychom to měli dohrát v klidu. Ale jak říkám, jsme za to vítězství rádi a vážíme si toho. Nejlepším hráčem byl útočník René Kropáček, který dal dva góly."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - P. Došlý [-] (90. P. Vyleta [-] ) , T. Hájovský [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (73. M. Folejtar [-] ) , R. Kropáček [-] (67. I. Butnaru [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] (68. M. Ruda [-] ) , M. Mlynařík [-]

SK Benešov
L. Repáň [-] - I. Khodulia [-] , Z. Vrňák [-] (65. K. Kulhavý [-] ) , J. Laštovka [-] (71. M. Večera [-] ) , D. Filip [-] , E. Adjei [-] - I. Afanasenko [-] (63. L. Balata [-] ) , M. Kučaba [-] , D. Farkaš [-] , D. Skopec [-] - J. Zákostelský [-]

ŽK: 80. M. Ruda - 81. M. Večera .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Hányš Martin - AUBRECHT Jan, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.