F. Hakl 78.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy se utkaly s Dobrovicí. Trenér Mašek se podivoval nad chováním dobrovického vedení. Ať si zamete před vlastním prahem, reaguje hostující kouč Hejno


Branky


78. F. Hakl
0

Během posledních zápasů Zápy ztratily několik bodů. Zastavit neúspěšné období se jim povedlo v domácím zápase s Dobrovicí, jediný gól vstřelil ve druhém poločase František Hakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabší fotbal nabídl pouhé dvě šance

Během prvních minut mohly Zápy udeřit z rohových kopů, ale ani v jednom případě nedokázaly Bartoše ohrozit. Při velmi pěkném počasí tak diváci viděli první šanci až ve 24. minutě, domácí útočník Matějka obešel lehce přes Routka a střelu k tyči musel Bartoš hbitě vyrazit do zámezí. Svou šanci si vytvořili i hosté a jednalo se o tutovku. Eliáš utekl obraně a odcentroval na Golovka, který ještě stihl přiťuknout balon na Strnada, ale právě exvyšehradský střelec zblízka přestřelil prázdnou bránu. Ačkoliv si oba týmy vytvořily po jedné šanci, jednalo se spíše o slabší fotbalovou podívanou.

Zasloužený gól Záp

Druhý poločas nabízel spoustu nepřesností, ani jedna strana si tak nevypracovávala nějaké nadějné zakončení. Okolo sedmdesáté minuty si ale dvě šance vypracovaly Zápy. Nejprve po dobrém přímém kopu zakončoval hlavou Hakl, ale Bartoš zvládl balon z brankové čáry vyrazit, k balonu se dostal Petrů, nicméně jeho dorážka postrádala přesnost. Druhá šance pak začala u Putze, který křižnou přihrávkou nabídl balon Svobodovi, jenže ještě než domácí hráč stihl vystřelit, stihl se vrátit Tvaroha a odkopl mu balon. Gólu se přece jen domácí dočkali, zaváhání Tvarohy využil František Hakl a střelou bez přípravy Bartoše překonal – 1:0. Hosté se pokusili hrát na riziko a místo šance mohli dvakrát inkasovat. Těsně před vypršením hrací doby netrefil Putz o pár centimetrů bránu, posléze se sice trefil z další šance Hejný, ale z ofsajdu. Za hosty mohl vyrovnat stoper Lukáš, ale z dobré pozice hlavičkou bránu netrefil.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Vybojované, ale zasloužené vítězství. První poločas byl z obou stran nervózní, ale ve druhém jsme byli jasně lepší, soupeře jsme nepustili za půlku a proměnili jsme jednu z pěti gólových šancí. Podotknu, že předvedené chování dobrovického trenéra a vedení, to je něco neuvěřitelného. Nikdy tohle neřeším, ale toto byl extrém, co předváděli vůči rozhodčím, všem. Nechápu, proč ten fotbal dělají, někteří z nich by měli zůstat doma a do tohoto sportu se vůbec necpat, pokud na to nemají nervy. Za nás se zápas povedl střednímu záložníkovi Kovaříkovi."

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Do Záp jsme přijeli s pokorou, snažili jsme se hrát na rychlé brejky. Celkem se nám to dařilo a vytvořili jsme si jednu tisíciprocentní šanci, kterou Strnad neproměnil. Poločas skončil 0:0, domácí měli územní převahu umocněnou množstvím standardek, kterými nás dostávali pod tlak. Nakonec jsme dostali branku v 77. minutě, Zápy hru rozkouskovaly, naši střídající hráči sice hru dopředu ještě oživili, ale branku už jsme dát nestačili, i přes jednu velkou příležitost, kdy Petr Lukáš minul hlavou bránu. Domácí už to utaktizovali. Pan Mašek ať si komentuje zápasy jak chce, nezajímá mě to, všichni soudní diváci vědí, kdo jaký fotbal kde dělá. Budu rád, když si soudný divák udělá obrázek, jaký fotbal se hraje v Zápech a jaký v Dobrovici. Když už komentuje mé chování, tak ať se zamyslí, proč se trenéři takovým způsobem chovají právě v Zápech a nikde jinde, ale hlavně, ať si zamete před vlastním prahem. Michal Mašek byl minulý týden vyloučen z lavičky za vyjadřování proti rozhodčímu v Domažlicích s pokutou 8000 korun a zákazem působení ve funkci trenéra ve dvou zápasech."



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - M. Kovařík [-] (79. P. Pavlík [-] ) , M. Novák [-] , M. Pávek [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-] , T. Matějka [-] (86. K. Hejný [-] ) , P. Putz [-] (90. M. Doležal [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , D. Veselý [-] (59. V. Vorasický [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , D. Pelyak [-] - M. Vajgl [-] (67. P. Bernát [-] ) , J. Eliáš [-] , R. Žaloudek [-] , C. Golovko [-] (73. T. Osvald [-] ) - B. Dordevič [-] (83. D. Zikmunda [-] ) , M. Strnad [-] (67. M. Volf [-] )

ŽK: 69. M. Novák - 76. J. Eliáš , 84. M. Volf , 90. T. Osvald .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.