O. Walter 10. (p.)
O. Walter 52.
2:1
(1:0)
92. M. Braun (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Walter pálil proti Domažlicím, dvěma góly vystřílel důležité body Benátkám


Branky


10. O. Walter (p.) , 52. O. Walter - 92. M. Braun (p.)
0

Benátky hrají každým zápasem a proti Domažlicím měli možnost odskočit soupeřům v boji o udržení. To se nakonec i povedlo, Walter dvěma góly rozhodl utkání a Benátky uhrály důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujaly po penaltě Benátky

Úvod zápasu byl z obou stran velmi opatrný. První náznak větší šance tak přišel až v 9. minutě, kdy se dokázal velmi dobře uvolnit Synek, který mohl postupovat zcela sám na brankáře Švihoříka. V tom mu zabránil obránce Brožík, který jej poslal na trávník a hlavní rozhodčí Ulrich bez váhání ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Ondřej Walter a přesnou střelou k tyči rozjásal benátecké obecenstvo – 1:0. Domažlice se nechtěly spokojit s nepříznivým stavem, proti dobře zkonsolidované obraně Benátek se ale do nebezpečných situací nedostávaly. Střely z větší vzdálenosti buď postrádaly přesnost, nebo se staly lehkou kořistí brankáře Michni. Za zmínku snad stojí jen nepovedené pokusy Průchy, Hejdy, Brauna či Chocholouška. To další útočná akce domácího útočníka Synka už byla daleko nebezpečnější. Synkovi se podařilo obstřelit brankáře Švihoříka, trefil však pravou tyč, od které se míč odrazil do Švihoříkovy náruče. Na druhé straně zahrozil Černý, který dostal míč za vybíhajícího Michňu, tam ale stál obránce Hošťálek, který balon odkopl do bezpečí. Na druhé straně po Hošťálkově přímém kopu zakončoval Jan Boček, obranný val týmu z Chodska ale nepropálil. Do kabin tak odcházeli spokojeněji benátečtí fotbalisté.

O čisté konto přišel Michňa v poledních vteřinách

Do druhé půle vstoupili hosté rázně. Nejprve totiž Průcha prověřil Michňu, poté hlavičkoval z nadějné pozice Bezdička, i s tečí jednoho z domácích, mimo. V 51. minutě se na obranné polovině chopil míče Knobloch, přes Synka se balon dostal na Jana Bočka, který našel přesným centrem na zadní tyči skluzujícího Ondřeje Waltra a v Benátkách se slavilo podruhé – 2:0. Benátečtí byli při chuti. Po rohovém kopu zakončoval zády k bráně Synek, avšak Švihořík dával pozor. Na druhé straně byl nepřesný Braun s Bezdičkou. Akce druhého jmenovaného však vypadala velmi zajímavě a Benátečtí si při ní jistě oddechli. V 60. minutě si už Michňa musel připsat zákrok po skákavé střele Rumla z přímého kopu, kterou vyrazil na rohový kop. Hosté měli optickou převahu, brzdila je však častá nepřesnost. Tak jako při hlavičce Mráze po rohovém kopu či po podobném pokusu Černého. V 80. minutě mohl vyrazit do rychlého protiútoku Synek, tomu ale nezbývalo příliš sil, a tak alespoň vystřelil zpoza vápna, hostující bránu ale minul. O chvíli později se dokázal uvolnit střídající Bauer, který mířil pouze do míst, kde stál benátecký brankář Michňa. Když už to vypadalo, že si benátecký brankář připíše druhé čisté konto v této sezóně, hosté dostali možnost zahrávat pokutový kop. Jeden z domažlických hráčů totiž přepadl přes benáteckého brankáře, který už byl v držení míče. Zahrávání penalty se ujal Milan Braun a s ledovým klidem proměnil – 2:1. Ihned poté hlavní rozhodčí Ulrich zápas ukončil.

 

Zdroj článku: oficiální web Benátek (www.kopanabenatky.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: Věděli jsme, že Domažlice ve všech jarních zápasech poměrně brzy inkasovaly. Toto jsme dnes dokázali zúročit i my proměněným pokutovým kopem za evidentní faul soupeře. V prvním poločase jsme měli ještě jednu vyloženou šanci, ale Synkova střela bohužel orazítkovala jen tyč. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a po pěkné útočné akci jsme vsítili nakonec vítěznou branku. Domažlice sice měly územní převahu, ale z té dokázaly využít pouze korigující branku v nastavené hrací době. Všichni naši hráči dnes podali poctivý výkon, za který bych jim rád poděkoval.

TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: Domácí asi chtěli více vyhrát. My jsme v některých situacích takoví jaloví. V kádru máme mladé kluky, kteří se nedokáží s tím poprat, když se nedaří. Možná jsme byli více u míče, ale to je všechno. Soupeř vystřelil jednou nebo dvakrát na bránu, z čehož jsme dostali dva góly. Z naší strany špatné.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Hošťálek [-] , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , J. Sudek [-] , J. Synek [-] (80. O. Šíma [-] ) , J. Boček [-] (73. J. Mižič [-] ) , J. Knobloch [-] (86. J. Kraus [-] ) , J. Kamlach [-] (65. J. Kocourek [-] ) , M. Horák [-] , O. Walter [-] (90. O. Šimek [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - O. Chocholoušek [-] , D. Černý [-] (78. M. Bauer [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Hejda [-] (71. P. Mužík [-] ) , O. Ruml [-] , M. Braun [-] , P. Průcha [-] , P. Mráz [-] , D. Brožík [-] (59. D. Boček [-] ) , D. Bezdička [-] (59. M. Špírek [-] )

ŽK: 72. J. Boček , 91. B. Tvrzník - 9. O. Chocholoušek , 53. P. Průcha , 67. M. Hrubý , 75. M. Braun , 91. M. Špírek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - HURYCH Jan, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.