Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

5.0

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

FOTO: Domažlické góly v závěru zápasu na výhru s Tachovem nestačily


Branky


0

S cílem oplatit podzimní porážku vyrazil Tachov ke krajskému derby do Domažlic. To se jim podařilo, v prvním poločase se probojovali do dvougólového vedení, v tom druhém zvýšili již na rozdíl tří gólů, ale Domažlice se nevzdaly a dvěma góly utkání ještě zdramatizovali, na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov vykročil lépe

Krajské derby na první gól dlouho nečekalo, hned v úvodu se po pár minutách trefil Martin Hoffmann střelou z pokutového území – 0:1. Pozorně bránící obrana Tachova držela vedení a nepouštěla před Houdka mnoho nebezpečných balonů. Spornou situaci řešil exligový hlavní rozhodčí Ondřej Lerch po pětadvaceti minutách hry, gólman Švihořík se dostal do kontaktu s hráčem hostů, o faul na penaltu se zřejmě nejednalo. Závěr poločasu nabídl jeden gól a opět v síti Švihoříka, z okolí vápna se trefil kapitán Jan Matas0:2. V polovině zápasu tak měli hosté nakročeno k oplacení podzimní prohry 0:1 na domácí půdě.

Domažlice se za stavu 0:3 nevzdaly

Vykročit směrem k vyrovnání mohly Domažlice po deseti minutách druhého poločasu, v tutové situaci ovšem domácí hráči selhali. Další direkt zasadil Tachov soupeři v 60. minutě, kdy se ve vápně dobře zorientoval Matěj Kyndl a zasadil svému bývalému týmu třetí gól – 0:3. Zaskočení domácí hráči se ale nevzdali a do kontaktu se vrátili patnáct minut před koncem zásluhou Daniela Černého, střelce jediného gólu předešlého podzimního zápasu – 1:3. Tachov se začal bránit a o chvíli později mohli být domácí na dostřel, nebezpečnou střelu Houdek chytat nemusel, mířila mimo bránu. Aktivní Domažlice druhý gól přidaly, zhruba deset minut před koncem se o gól postaral Lukáš Roubal2:3. V závěru zápasu Domažlice nevyužily poslední šanci v podobě rohového kopu a soupeři těsně podlehly. 



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "V první půli jsme dali dvě branky a myslím, že jsme byli lepším týmem. Ve druhém poločase jsme přidali další branku. Následně jsem během deseti minut vystřídal čtyři hráče a myslím si, že to ode mě byla trochu chyba, dostali jsme dvě branky a nakonec byli rádi za udržení výhry. Celkově jsme si to ale zasloužili, byli jsme lepší. Domácí si v závěru úplnou gólovku nevypracovali, ale ještě v 90. minutě kopali rohy, takže to bylo nepříjemné. Jsme rádi, že jsme to zvládli. Chválím celý mančaft, první poločas to byl skvělý výkon, do 70. minuty jsme hru měli pod kontrolou."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [5.0] - P. Mráz [-] , M. Bauer [-] , J. Blažek [-] (27. D. Lešek [-] ) , O. Chocholoušek [-] - D. Bezdička [-] (46. M. Hejda [-] ) , O. Ruml [-] , D. Brožík [-] (83. M. Braun [-] ) , P. Průcha [-] (60. L. Roubal [-] ) , P. Mužík [-] - D. Černý [-] -

FK Tachov
D. Houdek [-] - P. Došlý [-] (70. M. Folejtar [-] ) , T. Hájovský [-] , D. Hradecký [-] (66. R. Kropáček [-] ) , J. Matas [-] , M. Mlynařík [-] , M. Kyndl [-] (74. I. Butnaru [-] ) , M. Hoffmann [-] (73. P. Vyleta [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , F. Dvořák [-]

ŽK: 88. J. Matas , 93. R. Kropáček .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.