J. Košata 65. (p.)
M. Verner 74.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice vyhrály i druhý jarní zápas, o výhře rozhodl Košata z penalty


Branky


65. J. Košata (p.) , 74. M. Verner
0

Na šance chudé utkání se odehrálo ve Štěchovicích. Šťastnějším byl domácí tým, který dokázal proměnit penaltu a s velkou dávkou štěstí přidat druhý gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou šanci prvního poločasu vyrazil Soukup

První poločas byl na významné šance chudý. V úvodu se obě strany seznamovaly s terénem, který byl s ohledem na počasí minulých dní v dobrém stavu. Hrozby Ježdíka z přímého kopu, či Košaty z hranice vápna, neohrozily Soukupa, respektive Krčka. První zakončení si tak až po čtvrthodině hry připsal Šilhavý, jeho hlavičkový pokus po centru Balšánka byl slabší. Soukupa neohrozil ani Kraus, který se o střeleckou pozici připravil přehazováním balonu na levou nohu. Diváci na další vážnější moment čekali až do 37. minuty, centr Hřebečka zakončoval Košata, ale neměl moc šancí Krčka propálit. Pět minut před koncem prvního poločasu se vyznamenal Soukup, hlavičkový pokus Hájka vyškrábl do zámezí. V závěru se ještě snažil uspět Jakobovský, točená střela hostujícímu gólmanovi nenadělala větší potíže. Problém do druhého poločasu mohl být pro domácí Štěchovice zranění zkušeného Kučery, který musel během prvního dějství střídat.

Dva góly v síti Krčka, dvě břevna za Soukupem

Nakonec tomu tak nebylo. Daleko aktivnější bylo právě domácí mužstvo, v 52. minutě zkoušel dvakrát vystřelit Verner, v obou případech narazil na Soldáta. O chvíli později se musel poprvé vytáhnout i Krček, Jakobovského střelu totiž dokázal vyrazit do zámezí a udržet naděje soupeře. Do třetice to Štěchovicím vyšlo, v 64. minutě se Králův Dvůr ve vápně dopustil faulu na Bustu a hlavní rozhodčí bez váhání ukázal na penaltový puntík – exekuce se ujal Jakub Košata, nedal Krčkovi střelou do protipohybu šanci a domácí výběr nás do vedení - 1:0. Reakce mohla přijít rychle, po třech minutách napřáhl ke střele Soldát, jehož střela orazítkovala břevno brány Soukupa, zmar dokonal dorážející Šlapák, jehož hlavička z malého vápna skončila téže na břevně. Až na tento moment se hosté do větších šancí nedostali a tak přišla poněkud šťastná a důležitá pojistka domácích, obránci hostí si nedali pozor na Miroslava Vernera, který dokázal ve vápně vybojovat vlastní vinou ztracený balon a s pomocí teče Šilhavého ho dostal mezi tři tyče - 2:0. Hosté se k náporu o vyrovnání prakticky nedostali, Soukupa ohrozil jen Šlapák, ale ani jeho další pokus nemířil do brány.

 

Autor fotografií: Pavel Příhoda (pro www.fotbalstechovice.cz)



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (klubový redaktor): „Osobně mě soupeř překvapuje svým postavením v tabulce. Každopádně podzimní prohru jsme mu chtěli oplatit a to se i povedlo. Musím ale Královák pochválit, protože s takovým výkonem si asi i zasloužil bodovat. Naštěstí se nám povedlo proměnit penaltu.“




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] (90. J. Cienciala [-] ) , S. Hřebeček [-] (82. M. Štědronský [-] ) , Š. Kučera [-] (23. M. Verner [-] ) , T. Pavlík [-] (69. Š. Maruš [-] ) , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , J. Ježdík [-] (81. D. Kilián [-] ) , J. Bouček [-] (60. D. Zelenka [-] ) - M. Kraus [-] , P. Eliáš [-] (85. P. Dochtor [-] ) , J. Balšánek [-] (57. M. Procházka [-] ) - M. Šlapák [-] , A. Hájek [-] -

ŽK: 22. L. Maršálek , 61. T. Pavlík , 72. M. Mareš - 27. J. Balšánek , 27. K. Soldát , 50. J. Ježdík , 54. M. Šlapák , 70. M. Kraus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hocek Petr - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.