1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2017 16:30

19.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávané derby rozhodl jediným gólem Lukáš Kraják


Branky


0

Olympia vyrazila do Převýšova s jasným cílem vybojovat tři body. Zároveň také oplatit podzimní prohru 0:3. Konečný výsledek však nahrál Viktorii Jirny, jediný gól zápasu vstřelil ve druhém poločase Lukáš Kraják, který tak rozhodl o výhře Převýšova a zároveň porazil svého bratra Ondřeje v dresu Olympie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během prvního poločasu nevyužil Převýšov své mírné převahy

První vzájemný duel se odehrál na Malšovickém stadionu v Hradci Králové a duel pod umělým osvětlením vyhrál Převýšov jednoznačně v poměru 3:0. Do odvety tak bylo jasné, že bude chtít Olympia oplatit prohru a přiblížit se Viktorii Jirny. Jenže v prvním poločase toho ofenziva hostů příliš nepředvedla, z čehož těžili domácí, kteří chtěli Olympii překvapit a jít do vedení. I přes značné příležitosti domácích hráčů a neproměněný brejk ke konci poločasu ze strany hostů, se však skóre v prvním poločase neměnilo.

Olympia se zlepšila, ale inkasovala. V nastaveném se Piták netrefil ze tří pokusů

Do druhé půle se hosté pokusili změnit obraz hry a zamezit Převýšovu převahu a z té plynoucí nebezpečné útočné šance. To se sice podařilo, ale Olympii se i nadále nedařilo vytvářet si nějaké vážnější útočné akce. Když už to vypadalo, že by na lepší koncovku mohlo dojít, poradil si s tím domácí Vízek společně s obránci. V 77. minutě přišel trest, Vyšehrad protáhl balon do vápna Vyšehrad, následně Jarkovský ve skluzu přes malé vápno přihrál na nehlídaného Lukáše Krajáka, který zakončil do prázdné brány – 1:0. Zápas přeci jen mohl dospět až do penaltového rozstřelu, kapitán Olympie, Karel Piták, však ani jednu ze tří dobrých příležitostí v nastavení nedokázal přetavit ve vyrovnávající branku a domácí tak nakonec ovládli i druhé derby v sezoně.

 

Zdroj článku: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu

 



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): „Dneska jsme byli svědky velmi kvalitního utkání z obou dvou stran. Hrálo se ve velkém tempu a ve velkém nasazení. Na těžkém terénu bylo těžké si vytvořit šance, nám se naštěstí povedl jeden brejk, ze kterého jsme ve druhém poločase dali branku, která byla rozhodující pro zbytek zápasu. Jsme rádi, že jsme vyhráli a teď můžeme jet v klidu do Písku.“

FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): „Na těžkém terénu jsme nedokázali proměnit některou z vyložených příležitostí, především po standardních situacích. Ani náš závěrečný tlak nic nepřinesl, co se týká gólového vyjádření naší převahy v závěrečných minutách a nastavení. Domácí byli šťastnější, jednu svoji šanci proměnili a po zásluze tak vyhráli.“



Sestavy


SK Převýšov
P. Vízek [-] - L. Vyšehrad [-] , J. Černý [-] , P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] - P. Novák [-] (61. M. Zezula [-] ) , J. Věchet [-] , L. Kraják [-] , T. Labík [-] (90. T. Sedláček [-] ) - T. Bastin [-] , J. Labík [-] (71. K. Krejčík [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , D. Broukal [-] - D. Čada [-] , L. Houžvička [-] , M. Demeter [-] , V. Štěpán [-] (65. O. Kraják [-] ) - D. Bareš [-] , J. Kořínek [-] (54. D. Ličman [-] ) , K. Piták [-]

ŽK: 38. L. Vyšehrad , 59. J. Věchet - 26. D. Broukal , 88. J. Duben .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.