0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

18.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Převýšov na úvod jara vynuloval Vyšehrad a přeskočil ho v tabulce


Branky


0

Převýšovská defenziva patří k nejlepším v soutěži a bránit nezapomněli svěřenci trenéra Hrabíka ani přes zimu. Převýšov byl navíc v zápase efektivní, Zezula na vyšehradské umělce proměnil ve 41. minutě hned první velkouo šanci svého celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšehrad pálil šance, Převýšovu stačila jedna

První minuty zápasu patřily domácím, ale po centru Noska z osmé minuty trefili pouze břevno brány soupeře. Téměř jistý gól Dosoudila po rohovém kopu Volešáka odvrátil na brankové čáře Karal. Brankář Petr svedl souboje i s Heřmanem a Kostorkem, ani jeden z nich na zkušeného gólmana nevyzrál. Kostorek kromě toho trefil ve vápně Sedláčkovu ruku, domácí tým reklamoval penaltu, ale sudí se k ní neodhodlal. Ve 24. minutě Volešák zahrál roh zprava a našel na malém vápně Matějku, ten však hlavičkoval metr nad bránu a nevyužil další velké šance.

 

Převýšov se dostal v úvodní půlhodině jen k hlavičce Jarkovského po trestném kopu, ta ale šla vysoko nad a po půl hodině Kraják kolmou přihrávkou vysunul Zezulu, proti kterému vyběhl Winter a zblokoval míč. Šemíci měli jinak v první půli jednoznačně navrch, chyběl jen ten gól. Ve 37. minutě Volešák uvolnil Šindeláře, ten zatáhl míč po levé straně a odcentroval přesně na nabíhajícího Kostorka, jehož bomba z malého vápna orazítkovala břevno. Vrcholem zmaru pro domácí pak byla čtyřicátá minuta a první velká šance Převýšova, když se po rychlé kombinační akce prosadil křižnou střelou Zezula. 

Druhému dějství panovali hosté

Druhý poločas odstartoval v režii Vyšehradu, ale hosté dali najevo, že hodlají hrát fotbal a ne bránit své hubené vedení. Krajákovu střelu zpoza vápna vyrážel v 58. minutě Winter, posléze z rohového kopu minul bránu Kosař. Winter musel být ve střehu i po chvíli, když společně s obránci vyřešil mimořádně složitou šanci soupeře. Na druhé straně pálil mimo bránu střídající  Madej.

 

Celkově se Vyšehradu přestalo dařit a do zakončení se téměř nedostal. Gól ale fanoušci přece jen viděli, jen v jiné bráně než doufali – pár vteřin po dovršení druhého dějství udeřil Kraják střelou k tyči a definitivně rozhodl o vítězi zápasu.

 

Zdroj článku: www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva, asistent trenéra: „Výsledek 0:2 je pro nás krutý, protože jsme si v prvním poločase vypracovali tři tutovky, které jsme měli proměnit. Nedali jsme ale ani jednu, a to rozhodlo zápas v náš neprospěch. Nedokázali jsme se srovnat s fyzickou převahou hráčů hostí a místo toho, abychom se snažili přehrát je kombinací, často jsme nakopávali balony a potom prohrávali osobní souboje.“

SK Převýšov
Tomáš Hrabík, hlavní trenér: „Vítězství 2:0 na Vyšehradě je pro nás velmi cenným výsledkem, s těmito třemi body jsme rozhodně nemohli předem počítat. Byli jsme v první půli úspěšnější v tom, že jsme na rozdíl od domácích proměnili jednu šanci. Ve druhé půli se nám už dařilo lépe kontrolovat vývoj hry. Popravdě čekali jsme od Vyšehradu víc. Nedařilo se mu moc kombinovat po zemi, a to nám hrálo do not.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - J. Šindelář [-] (66. J. Doležal [-] ) , M. Hendrych [-] , R. Dosoudil [-] , T. Nosek [-] , P. Ježdík [-] - L. Volešák [-] (83. J. Macej [-] ) , O. Kostorek [-] (60. T. Madej [-] ) , D. Matějka [-] (66. R. Matysík [-] ) , F. Drobílek [-] - J. Heřman [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - T. Sedláček [-] , J. Špidlen [-] , V. Karal [-] , P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] - M. Zezula [-] (86. J. Věchet [-] ) , L. Kraják [-] (91. P. Novák [-] ) , M. Kosař [-] (78. R. Korba [-] ) , T. Labík [-] (74. K. Krejčík [-] ) - T. Bastin [-] (89. L. Vyšehrad [-] )

ŽK: 45. L. Volešák , 75. M. Hendrych , 77. J. Heřman - 7. R. Petr , 22. P. Veselka , 56. T. Labík , 84. T. Bastin .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.