2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

18.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas Jiren s Domažlicemi rozhodl Křeček


Branky


0

Druhý nedělní zápas se odehrál v Jirnech, kde domácí tým hostil vzdálené Domažlice. Jirny během týdne přišly o šest bodů, nicméně zápas odstartovaly s přehledem a v sedmé minutě se dostaly do vedení proměněnou penaltou Čepeláka. Jednoduché pokračování zápas neměl, Domažlice dokázaly zásluhou Brožíka vyrovnat a nerozhodný stav vydržel až do 74. minuty, když se prosadil domácí Křeček, jehož gól byl v konečném součtu výtězný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Jiren dlouho nevydrželo

Proti jednomu z nejlepších týmu třetí ligy zahájily Domažlice zápas aktivně, ale hned v sedmé minutě se dopustily faulu ve vápně, následné penalty se ujal Čepelák a poslal Jirny do vedení a průběžně i zpět do čela soutěže. Vedení vydrželo domácím pár minut, obrana Jiren neuhlídala Brožíka, jehož střela zamířila za záda Čápa. Zcela otočit mohl v polovině poločasu zkušený Pavel Fořt, ale na těžkém terénu se mu nepodařilo protlačit balon za záda gólmana. Pět minut před koncem poločasu pak mohl naopak dostat domácí do vedení Melechovský, nejlepšímu střelci soutěže se však vstřelit gól nepovedlo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Fořt trefil tyč, posléze rozhodl Křeček

Druhý poločas patřil spíše domácím, kteří si připsali více šancí. V úvodu prověřil pozornost Švihoříka domácí Křeček, gólman Domažlic byl na svém místě včas. Těžkou ránu mohl Viktorii zasadit Fořt, jeho tvrdá rána orazítkovala pouze tyč. Této akce Domažlice litovaly hlavně o pár minut později, když se z rohového kopu prosadil Křeček a gól to byl nakonec rozhodující. Zvýšená snaha nestačila a tak si Jirny připsaly tři body, díky kterým se opět vrátily na první místo, ze kterého mají jednobodový náskok na Olympii Hradec Králové.



Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] - V. Pokorný [-] (87. J. Procházka [-] ) , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , V. Ježdík [-] - M. Klán [-] (66. P. Vandas [-] ) , A. Melechovský [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - D. Brožík [-] , M. Hrubý [-] , P. Mráz [-] , J. Blažek [-] (86. L. Roubal [-] ) , M. Bauer [-] - D. Bezdička [-] (78. M. Hejda [-] ) , P. Mužík [-] , P. Průcha [-] , O. Ruml [-] - P. Fořt [-] (74. D. Černý [-] )

ŽK: 50. P. Mužík , 90. P. Průcha .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KAPOUN Michal, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.