FOTO, VIDEO: Bezstarostnou přestřelku zvládla Admira


Branky


0

Už v prvním poločase bylo jasno, že Pražanům i Dobříšským půjde především o pobavení příchozích diváků. Ač hosté vedli 2:3, po změně stran už skórovali jen hráči týmu z Kobylis a nakonec si připsali jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maryškovy dva zářezy

Hned v úvodu zahrozili domácí hlavičkou Mošny, která skončila vedle branky. Několik rohových kopů i centrů do šestnáctky branku nepřineslo. Dort našel přihrávkou Maryšku, ale domácí stačili odvrátit na roh. V 15. minutě se po centru Zahálky ze vzduchu trefil Jakub Michálek a vstřelil úvodní gól. Za dvě minuty bylo srovnáno, když Komínek zahrál prudkou malou domů, kterou brankář nezpracoval a pro Štěpána Maryšku nebyl problém vyrovnat.

 

Dobříšští měli další šance. Po hezké akci Pjatáka poslal jeho centr Maryška nad bránu a rychlý protiútok zakončil Junek střelou vedle branky. Ve 34. minutě se hosté dočkali vedení, když centr Junka poslal hlavou do sítě Ondřej Puchmajer. Na druhé straně zamířil hlavou nad břevno Mošna. Ve 38. minutě nastřelil Majer, zřejmě před velkým vápnem, ruku M. Puchmajera a Štěpán Zahálka z pokutového kopu vyrovnal na 2:2. Přesto šli hosté v první půli podruhé do vedení. Štěpán Maryška si před šestnáctkou připravil palebnou pozici a střelou k tyči přidal třetí gól.

Válec Admiry

Ve druhé půli však domácí získali převahu a Dobříš se soustřeďovala na nakopávání míče Maryškovi. Po rohovém kopu vyrazil Šedivý střelu Kureka a krátce na to si poradil i s tvrdou ranou stejného hráče. Přesto mohli Dobříšští vedení navýšit. Po odkopu Talůžka se uvolnil Maryška a Dort jeho přihrávku poslal nad břevno domácího gólmana Víška. Domácímu Mošnovi pak rozhodčí neuznal pro ofsajd gól hlavou, avšak v 57. minutě hosté nepokryli Štěpána Zahálku, který vyrovnal.

 

Pak po centru Kureka neuspěl Pavlata, ovšem v 61. minutě po přihrávce Zahálky přidal čtvrtý úspěch Admiry Jan Šmidrkal. Za šest minut zaváhal Šedivý při odkopu míče a Jiří Mošna hlavou zakončil úspěšnou desetiminutovku domácích. O utkání tak bylo rozhodnuto. Šedivý musel ještě vytáhnout nad břevno střelu Zahálky a deset minut před koncem přidal po ztrátě míče před vápnem šestý gól Petr Jackl. Sedmému gólu domácích zabránil Talůžek pádem do střely.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem

 

Komentáře z domácího tábora a sestřih gólů



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér Jindřich Tichai: „Prohrávat 2:3 po poločase je strašné, tři góly jsme tu dostali snad za celé jaro. V kabině jsme si řekli, co je špatně. Dopředu to ale bylo slušné, jen jsme neproměňovali šance. Soupeře jsme přeběhali a přehráli. Od 60. minuty bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Za druhou půli se budeme chválit, za první ne.“




Počet diváků: 145. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - MUDRA Zdeněk, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.