0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříšští uspěli v penaltách a vezou dva body z Vokovic


Branky


0

Ač měla domácí Aritma v zápase s Dobříší navrch, gól vstřelit nedokázala. Musely tak rozhodnout pokutové kopy. V nich třikrát zaváhali domácí borci, a přenechali tak druhý bod hostům z Dobříše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonická domácí převaha

Za horkého počasí odehráli dobříšští fotbalisté svůj druhý zápas na pražské půdě. Až do sedmdesáté minuty to byl zápas nezáživný s minimem šancí. Teprve v závěru byly k vidění zajímavé situace, ale branky ze hry se diváci, i díky gólmanům, nedočkali. V penaltovém rozstřelu byli hosté nakonec poprvé v sezoně úspěšnější a odvážejí si dva body.

 

Domácí byli v první půli sice aktivnější, výsledkem byly jen nepřesné střely a série rohových kopů. Jedinou nebezpečnou situací byla střela Macka těsně vedle branky.

Gólmani v akci

Ani ve druhé půli se nic vážnějšího dlouho nedělo. Výjimkou byla jen situace v úvodu této části, kdy se do vyložené pozice dostal Macek a následnou Podobského střelu vyrazil Šedivý nohou. Hosté odpověděli rychlým protiútokem dvojice Dort-Maryška, avšak nepřesná přihrávka šanci zhatila. Po akci Dorta pak Maryška vysoko přestřelil.

 

V závěru zápasu však přišly dramatické situace před oběma brankami. Nejprve dobříšští hráči neproměnili vyložené příležitosti. Pjatákovu střelu brankář Stareček vyrazil a poradil si i s dorážkou Maryšky. Stejně si pražský gólman vedl i při střele Procházky. Protiútok hostů tři na jednoho skončil nepodařenou kličkou Dorta brankáři.

 

Na druhé straně v samém závěru neproměnil vyloženou šanci domácí Junek a vyznamenal si i brankář Šedivý, když vyrazil pokus Troníčka a dorážku J. Junka, bratra dobříšského hráče.

Hosté přežili mečbol

Penaltový rozstřel zahájili lépe domácí. Gajecký a Bogár byli úspěšní, za Dobříšské proměnil Šrain, ale Talůžka Stareček vychytal. Následovaly neúspěšné pokusy Rybky a Dorta. Poté měli domácí, řečeno tenisovou terminologií, mečbol po úspěšné střele Troníčka. Procházka a Rychlík však uspěli, ale domácí kapitán Ambrus mířil vedle. Rozhodlo se tedy v šesté sérii, ve které Baran přestřelil a Puchmajer rozhodl definitivně o dvou bodech pro Dobříš.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Sehráli jsme pro nás za poslední dobu typické utkání. Vytvořili jsme si strašně moc šancí, byli jsme určitě lepší. V proměňování jsme ale na „štíru“, jednou nás podržel i Stareček, takže jsme mohli i prohrát v základní hrací době. Pokutové kopy byly dalším vyvrcholením střeleckého zmaru. Vedli jsme už 3:1, pak jsme ale tři penalty nedali a prohráli. Celé naše jaro se odrazilo v tomto zápase. Neproměníme ani ty největší šance a bez gólů se prostě vyhrávat nedá. Vyzdvihl bych stoperskou dvojici Troníčka s Kozlem, útočníky Dobříše nepustili prakticky do žádné šance. Dále gólmana Starečka, který nás podržel, a Ondru Rybku, našeho nejlepšího hráče na hřišti. Připravil pro spoluhráče spoustu šancí, škoda že se sám do žádné nedostal.“




Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - J. Kozel [-] , F. Podobský [-] (74. V. Gajecký [-] ) , D. Baran [-] , M. Macek [-] (64. R. Turák [-] ) , T. Modr [-] , O. Rybka [-] , M. Ambrus [-] , M. Pivrnec [-] (74. I. Bogár [-] ) , J. Junek [-] , J. Troníček [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - J. Rychlík [-] , R. Talůžek [-] , D. Pokorný [-] , R. Procházka [-] - J. Liška [-] , J. Gregor [-] (46. O. Puchmajer [-] ) , V. Šrain [-] - F. Dort [-] , P. Junek [-] (63. M. Pjaták [-] ) , Š. Maryška [-] (81. A. Petrlík [-] ) -

ŽK: 67. J. Junek , 83. I. Bogár - 87. R. Procházka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Michal - ERLEBACH Jiří, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.