0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stopeři pomohli Krumlovu k vítězství v Sušici


Branky


0

Jakub Kabele s Martinem Dudákem výrazně přispěli k vítězství Slavojáků na půdě poslední Sušice. Oba stopeři si připsali po jedné brance a vzhledem k zaváhání Jankova posunuli Krumlov mimo sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kabeleho přímák

Pro povinné body do Sušice přijeli hráči Českého Krumlova, kteří si chtěli pomoci v boji o udržení divizní příslušnosti. Hned ve 2. minutě se mohli hosté dostat do vedení po chybě sušické obrany, Klivanda však Gilla v bráně Západočechů příliš nevystrašil.

 

Domácí odpověděli Čaneckým, který hlavičkoval po Vrhelově centru a prověřil Trnku. Další příležitost měli znovu hosté, do sestavy se navrátivší Beránek mířil jen těsně vedle. Neuspěl ani Tůma se svou střelou z hranice velkého vápna, jehož vychytal Gill.

 

Po odehrané půlhodině znovu chybovali Sušičtí při vlastní rozehrávce a před inkasováním po střele Nováka je zachránil znovu gólman Gill. Za čtyři minuty faulovali domácí na hranici vápna a k nařízenému přímému kopu se postavil Jakub Kabele. Českokrumlovský obránce podstřelil zeď a jeho rána zaplula přesně ke vzdálenější tyči!

 

Sušice po inkasování zapnula vyšší stupeň aktivity, ale drtivá většina jejího snažení končila ještě před pokutovým územím Jihočechů. A pokud ne tam, tak v náruči brankáře Trnky. Ve 41. minutě mohli hosté naopak přidat druhou branku. Znovu se o ni snažil Kabele z přímého kopu, tentokrát se však proti němu vytáhl Gill.

Dudákova hlavička

Po změně stran rozhodli Jihočeši o svém vítězství. V 50. minutě si totiž na zadní tyči našel míč Martin Dudák a uklidnil svůj tým. Domácí se snažili utkání zdramatizovat, jenže po spolupráci Skály s Klímou střílel těsně vedle Varga.

 

Skála měl prsty i v další ložence Sušice. Obešel tři hráče Krumlova a posunul míč na Vrhela, který ho poslal do vápna. Szedmák vybídl ke skórování Vargu, jenže Trnka ukázal skvělý reflexivní zákrok! V poněkud klidném závěru utkání ještě zahrozil Vrhel ze standardní situace, ale ani tentokrát se Západočechům nepodařilo Trnku překonat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušické áčko odehrálo předposlední domácí zápas. V úporném vedru se v první půli nikomu do útoku moc nechtělo. Ve 35. minutě odpískal rozhodčí faul těsně za vápnem, čehož hosté využili a křížnou střelou překonali Gilla. Do druhé půle vstoupili lépe hosté a po centru na zadní tyč a následném zakončení se dostali do vedení 2:0. Jak už to bývá v Sušici zvykem, více do hry se domácí začali dostávat až při tomto gólovém manku.“




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Vrhel [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Skála [-] , J. Szedmák [-] , J. Čanecký [-] (46. I. Varga [-] ) , T. Fuchs [-] , L. Kodýdek [-] , T. Vichr [-] , J. Kysilka [-] (80. M. Bachroň [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , M. Švec [-] , M. Babka [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (76. M. Neckář [-] ) , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] (90. L. Hofmann [-] ) , F. Persán [-] (88. M. Strapek [-] )

ŽK: 51. J. Szedmák , 83. M. Vrhel , 86. J. Skála , 86. K. Gill - 86. F. Persán .
Hráči zápasu: J. Skála - M. Dudák , J. Kabele .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Leška Martin - LAFEK David, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.