Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

9.0

Jankov po další prohře spadl na sestupová místa


Branky


0

Šest kol neporažená Admira dorazila z hlavního města na jih Čech jako velký favorit utkání. Domácímu celku teče notně do bot a potřebuje sbírat body s každým soupeřem. Ovšem k tomu potřebuje trenér Ivo Čech kompletní kádr, a to i tentokráte neměl. Ze zdravotních důvodů neměl k dispozici pětici Smékal, Bürger, Pancíř, Popelka a Kollár. Na lavičku náhradníků se tak dostal i asistent Petr Maxa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dožadovali penalty

Zápas probíhal ve velkém vedru, a dá se říci, že i v dobrém divizním tempu. Oba celky se snažily hrát fotbal, ale do koncentrovaných obran se dostávaly jen ztuha. I proto se na první vzrušující moment čekalo až do 23. minuty. To Sedlic vysunul Šebelku, ten si v pokutovém území míč zasekl, vběhl mezi dva bránící hráče a Paťha ho evidentně srazil k zemi, avšak pokutový kop z všemožných důvodů odpískán nebyl.

 

A tak udeřili hosté. Domácí tým si vybral slabší chvilku, po autovém vhazování nechal Mošnu prodloužit míč do pokutového území a Štěpán Zahálka zamířil přesně na bližší tyč - 0:1. Možná nejkrásnější moment střetnutí přišel v 38. minutě, kdy se k balónu za hranicí pokutového území dostal Mošna a krásnou technickou střelou orazítkoval zároveň břevno a tyč Hejníčkovy branky.

 

Domácí tým měl největší šanci na vyrovnání v 42. minutě. Zajíc stříleným, a především přesným centrem našel na malém vápně Šebelku, ten se do balónu položil hezky, jenže ho ideálně netrefil a zároveň netrefil ani hostující branku.

Slabší druhé dějství

Do druhého poločasu nahradil dalšího zdravotně indisponovaného Rytíře Beránek a v 51. minutě to byl právě on, kdo krásným obloučkem vyzval k zakončení Sedlice, jenž taktéž balón netrefil dle svých představ a poslal ho jen do náruče gólmana Víška. Zápas se hrál v podstatě dle stejných not.

 

Domácí tým srdnatě bojoval, hosté zase předváděli svojí nesmírnou kvalitu, ale šancí bylo pomálu. Nadějně vypadalo zakončení Šimka, ale skončilo stejně nad brankou, jako o chvilku později tvrdá střela Mošny. Největší šanci druhé půle měl na své hlavě střídající Nádeníček, který po centru zprava mířil přesně, ale zázračně ho vychytal Hejníček.

 

Snaha Jihočechů byla patrná. Hráči na hřišti odevzdali maximum, leč k vyrovnávací brance to nevedlo. A tak se v utkání domácích bílých s hostujícími bílo-černými, kdy se barva dresů mnohokrát pletla, radovali z vítězství hráči hostující Admiry a také Krumlova, kteří po výhře v Sušici Jankov v tabulce předskočili.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „S favoritem utkání jsme odehráli poměrně vyrovnanou partii, kterou rozhodl jediný gól v 31. minutě. Špatně jsme pokryli rozehrávku autového vhazování a nechali hosty skórovat. V dalším vývoji duelu jsme na hřišti nechali všechno, bohužel k vyrovnání to nestačilo...“




Počet diváků: 158. Rozhodčí: Hodek Jakub - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.