1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporná branka rozhodla duel Doubravky s Klatovy


Branky


0

Už to vypadalo, že se plzeňští fotbalisté z krize vymaní a porazí svého soka z Klatov. Jenže přišel druhý poločas a Mészáros s Kotrbou, kteří dali zapomenout na úvodní počin Brabce. S Kotrbovou trefou ale domácí tábor nesouhlasil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Doubravky

Úvodní minuty derby dvou soupeřů z Plzeňského kraje patřily Klatovským. Ti se hned na začátku dostali do obrovské šance, když šli sami na bránu po chybě domácí obrany, jenže ji nevyužili. Poté už převzala otěže Doubravka, která si je udržela po celý zbytek prvního poločasu.

 

Ve 12. minutě se domácí celek také ujal vedení. Hosté sice zahrávali rohový kop, nepohlídali si však hráče Doubravky, kteří přešli do rychlého brejku, a David Brabec překonal Rojíka v bráně Klatov. Další příležitosti Plzeňští trestuhodně spalovali. Po standardce byl blízko gólu Morávek, jenže neuspěl.

 

Napodobil ho také Ungr, který si neporadil v nadějné pozici. Největší šanci však měl Skopový na penaltovém puntíku, když nádherně vypálil z voleje po centru Stružky, ale také nedokázal dostat míč do Rojíkovy klece.

Sporný rozhodující gól

Ve druhé půli se zvedli i Klatovští a brzy se dočkali vyrovnání. V 56. minutě centroval Pavlovič a nikým nehlídaný Milan Mészáros pohodlně hlavou překonal Bouzka v bráně domácích.

 

Kontroverzi nabídl rozhodující gól Klatov z 78. minuty. Petr Kotrba poslal do vápna přízemní centr z rohového kopu, Novák propadl na přední tyči a míč se dle rozhodnutí pomezního sudího dostal za brankovou čáru. Domácí celek sice reklamoval, že Bouzek chytl míč ještě předtím, než se celým objemem překulil přes brankovou čáru a rozhodčí nemohl správně vidět celou situaci, ale nebylo mu to nic platné.

 

Hostující obránce Janda však s uznáním gólu souhlasil. „Domácí samozřejmě říkají, že to branka nebyla. Stejné bychom prohlašovali my, kdyby se to stalo na opačné straně. Stál jsem asi metr od míče a myslím, že to gól byl. Ale situace to byla na posouzení velmi těžká,“ řekl.

 

Závěrečné vyhrocené minuty si už Klatovští pohlídali a mohou slavit úspěšné otočení skóre a další vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér Aleš Jindra: „Myslím si, že jsme nebyli horší než soupeř. Rozhodující opět byly naše hrubé individuální chyby, mezi ně počítám i neproměněné šance. Tentokrát jsme měli i trochu smůlu, rozhodčí uznal gól, který nikdo neviděl, že byl. To tomu přidává takovou trpkou příchuť, ale velkou část viny neseme my. Neměli jsme štěstí, bohužel se to s námi nese poslední zápasy.“

SK Klatovy 1898
Obránce Martin Janda: „Hrál se klasický derby zápas plný soubojů, ale zároveň také pohledných akcí obou týmů. Vyhrát mohla obě mužstva, ale my jsme byli šťastnější a vezeme tři body. Vyzdvihl bych Lukáše Krásného, který zatápěl soupeřům svou rychlostí. Dobře zahráli také Mészáros a Rojík.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - M. Ungr [-] , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] (79. D. Künstner [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Morávek [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , L. Bezděk [-] (73. M. Lucák [-] ) , P. Kotrba [-] (88. A. Stetsenko [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] , D. Žáček [-] , V. Mykhalchuk [-] (58. I. Vojtko [-] )

Hráči zápasu: J. Rojík , M. Mészáros , L. Krásný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CICHRA Matěj - HURYCH Jan, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.