1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčanští otočili okresní duel s Dobříší


Branky


0

Kdolský a Senft zareagovali po změně stran na Šrainův úvodní gól a otočili zápas ve prospěch Tatranu, který se tak může radovat z ovládnutí okresního zápasu s Dobříší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní domácí

Okresní derby dvou týmů, které si již zajistily divizní příslušnost i pro příští sezónu, se odehrálo v Dobříši. Ačkoliv už nemuseli být fotbalisté svázáni nutností bodovat, hrál se zpočátku nervózní fotbal z obou stran.

 

Hostující tým ze Sedlčan byl navíc postižen rozsáhlou marodkou, když chyběli Haas, Čejda, Sirotek, Valenta a Dvořák, příležitost tak dostali dorostenci a nevedli si vůbec špatně! Už ve třetí minutě jeden z nich, konkrétně Matoušek, napálil tyč za gólmanem Šedivým.

 

Ve 12. minutě zakombinovali Repetný s Němcem a Hájkova křížná střela prolétla těsně vedle. Ani v dalších šancích Tatran neuspěl, a tak přišel trest v podstatě z první větší příležitosti Dobříšských. Dort se uvolnil přes Hájka a krásným pasem našel úplně volného Václava Šraina, který usměrnil míč za Capouchova záda!

Kdolského Gól snů

Po změně stran dokázali hosté zpřesnit svoji hru a po chvilce se mohli radovat z vyrovnání, jenže Kdolského pokus po akci Němce se Soldátem prolétl nad domácí bránou. Hostující záložník Michal Kdolský si ale spravil chuť v 62. minutě, když se postavil k přímému kopu z dobrých třiceti metrů. Jeho střela totiž zaplula přímo do šibenice Šedivého klece a bylo vyrovnáno! Krásná branka Kdolského se dokonce dostala do ankety Gól snů.

 

Uběhly necelé dvě minuty a obrat byl dokonán. Řehák vyslal Němce do úniku a ten předložil míč Tomáši Senftovi. Útočník Sedlčan se obtočil kolem obránce a nekompromisně zavěsil! Další šance už hosté nevyužili, a nakonec mohli být rádi, že se Dobříši nepodařilo srovnat po standardní situaci v 89. minutě, kdy je zachránil Capouch.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Zklamání z porážky je o to větší, že se jedná o derby. V první půli jsme byli lepší. O přestávce jsme hráčům říkali, aby dál hráli aktivně. Bohužel to hráči nesplnili a umožnili tak soupeři během chvíle výsledek otočit. Pak už jsme se ke své hře z první půle nedostali.“

TJ Tatran Sedlčany
Záložník Michal Kdolský: „První půli jsme nechávali Dobříš až moc hrát a zbytečně jsme nakopávali dlouhé míče dopředu. Po změně stran jsme začali hrát více po zemi, podařilo se nám vstřelit dva slepené góly a zápas otočit. Dobříš hrozila hlavně ze standardek, které jsme naštěstí ubránili a vezeme domů vybojované tři body. Vyzdvihl bych Tomáše Senfta, vyhrál spoustu soubojů a dal rozhodující gól.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , R. Procházka [-] , J. Rychlík [-] - V. Šrain [-] , M. Pjaták [-] (71. J. Karas [-] ) , O. Puchmajer [-] , J. Liška [-] - F. Dort [-] , P. Junek [-] (77. J. Horáček [-] ) -

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , J. Repetný [-] (65. F. Hofman [-] ) , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Hájek [-] (90. D. Krůta [-] ) , L. Matoušek [-] (70. K. Kvěch [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , D. Němec [-]

ŽK: 81. R. Talůžek , 89. J. Karas - 63. L. Brotánek , 78. F. Hofman , 84. K. Kvěch , 89. T. Senft .
Hráči zápasu: T. Senft .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - TEUBER Ivan, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.