3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzký gól usměrnil snahy Jankova


Branky


9. M. Lucák , 42. M. Lukeš , 90. L. Krásný (p.)
0

Ke třetímu utkání v šesti dnech nastoupili fotbalisté Jankova na hřišti Klatov, kde se jim v minulosti nikdy příliš nevedlo. Prohry 4:1, 4:0 a 2:0 z první jankovské divizní éry jihočeši nevylepšili ani tentokrát, a po prohře 3:0 není jejich postavení v tabulce nikterak lichotivé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Klatov

Hostující tým měl v poslední době problémy především s úvody zápasů. A i v Klatovech nezačal dobře a již v 9. minutě kapituloval. Domácí dostali díky důraznějším soubojům míč k Milanu Lucákovi, ten si ho zasekl z pravé na levou nohu a obstřelil Hejníčka v jankovské brance - 1:0.

 

Jankov se poprvé v ofenzivě připomněl až v 18. minutě, kdy to na sebe po rychlém breaku vzal Rytíř, bohužel jeho krásně točená a mířená střela domácí branku o fous minula. Chvíli na to už Rytíř mířil přesněji, ale Rojík si s jeho střelou poradil. Ve 27. minutě si na Zajícův rohový kop dobře naskočil Kollár, jenže i on domácí branku těsně minul.

 

O dvě minuty později centroval na druhé straně Kotrba, k hlavičce se dostal Janda, avšak v dobré pozici neskóroval. V celkem vyrovnané první půli přidaly Klatovy ještě jednu branku, která byla, zdá se, rozhodující. Tři minuty před pauzou napřáhl zprvu k nevinné střele Michal Lukeš, balón před Hejníčkem spadl, lehce změnil směr a skončil v síti - 2:0.

Z převahy nic nevzešlo

Před Jankovem byla ještě druhá půle, avšak inkasovaný gól před koncem poločasu hodně mrzel. Nástup do druhého dějství však měli hosté výborný. V 48. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení Kollár, hosté již zvedali ruce, ale na brankové čáře míč vyhlavičkoval jeden z bránících hráčů.

 

V 50. minutě pálil Zajíc, Rojík se natáhl a míč vyrazil. Po většinu druhého poločasu byl Jankov lepší, jenže k dalším větším šancím se už nedostal. Po otevření obrany v závěru přišly na řadu šance domácího celku. V 77. minutě po centru Pavloviče zlikvidoval Krásného střelu Hejníček.

 

Jankovský gólman se vytáhl v 88.minutě proti obrovské šanci Lukeše. V nastaveném čase poté gólman Jankova hasil únik střídajícího Pavloviče jen za cenu faulu a pískala se penalta. Lukáš Krásný, nejlepší hráč utkání, ji proměnil a stanovil konečné skóre - 3:0.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Lukeš: „Utkání rozhodl náš brzký gól. První poločas jsme hrozili hrou po křídlech, bohužel po změně stran jsme na náš výkon nenavázali. Teď se musíme připravit na Doubravku, máme jim z podzimu co vracet. Nejlepším hráčem byl Krásný na kraji zálohy.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Z Klatov jedeme bez bodů, o čemž rozhodla první půlka. V té druhé jsme hráli, měli šance, ale gól jsme nevstřelili. Jsou čtyři kola do konce, boj nevzdáváme!“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Marek [-] (76. I. Vojtko [-] ) , M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (83. V. Mykhalchuk [-] ) , A. Stetsenko [-] , P. Kotrba [-] (88. J. Bošek [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] , L. Bezděk [-] (71. D. Pavlovič [-] )

SK Jankov
L. Hejníček [-] - M. Popelka [-] (71. M. Cimerhanzl [-] ) , L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] - M. Pancíř [-] (80. M. Kroneisl [-] ) , L. Voráček [-] (65. P. Sedlic [-] ) , M. Kollár [-] , D. Maršán [-] (46. J. Šebelka [-] ) , M. Rytíř [-] - R. Mužík [-]

ŽK: 45. P. Kotrba - 38. M. Kollár , 44. D. Maršán , 71. R. Mužík , 90. L. Hejníček .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.