2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 18:00

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel z jižních Čech zvládl Slavoj


Branky


35. M. Babka , 53. M. Babka
0

Další z řady důležitých kroků k záchraně udělali fotbalisté Českého Krumlova, kteří porazili kolegy z Roudného a namočili je tak zpět do boje o udržení v divizi. Dvěma góly se ukázal Matyáš Babka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samkova tyč a Babka poprvé

Oba rivalové počítali před utkáním absence, které jim na klidu rozhodně nepřidaly. Krumlovu chyběli kapitán Beránek a tvůrce hry Novák, na druhé straně nemohl trenér Otepka počítat se svým synem Matějem, dalším obráncem Průchou a záložníkem Lerchem.

 

Do jihočeského derby a zároveň boje o záchranu v divizi vstoupili lépe hosté z vesničky na Českobudějovicku, jenže Samek nastřelil pouze tyč Trnkovy klece. Krumlovští se soustředili na obranu a na možnost výletu směrem dopředu si vzpomněli až po odehraných třiceti minutách, s Neckářovým pokusem si ale poradil roudenský brankář Hřebejk.

 

35. minuta přinesla úvodní branku zápasu. Persán vhodil míč na Mravce, který prošel až do vápna a přihrál Matyášovi Babkovi. Domácí záložník zasekl míč jednomu z obránců Roudného a pohodlně střelou k levé tyči otevřel skóre duelu!

 

Takřka okamžitě mohla přijít odpověď na druhé straně, Kössl však po standardce trkl míč nad Trnkovu bránu.

Hřebejkova hrubka a Babka podruhé

Po změně stran měl první větší šanci znovu krajní bek Roudného Kössl, jeho dělovka ale pouze provětrala Trnkovy rukavice. A tak přišel trest, který zároveň stanovil i konečnou podobu skóre. Gólman Hřebejk si vybral slabší moment, když špatně rozehrál na jednoho ze svých spoluhráčů, a míč se dostal k Matyášovi Babkovi. Ten zachoval klid, obstřelil Hřebejka a poslal Slavojáky do dvoubrankového vedení!

 

Ve zbytku utkání se sice Roudenští snažili s výsledkem ještě něco udělat, jenže to by nesměli ve svých tutovkách zklamat Bartoš nebo O. Otepka. Naopak na druhé straně byl blízko třetímu gólu Krumlova Wagner po Klivandově pasu, tentokrát ale Hřebejk nezaváhal.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „S Roudným jde vždy o hodně prestižní zápas, oba týmy se dobře znají. Zápas jsme dle mého názoru zvládli lépe a zaslouženě vyhráli. Dva hezké góly dal dorostenec Babka, také ostatní dorostenci zahráli velmi dobře.“




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , M. Klivanda [-] , M. Babka [-] (76. M. Svoboda [-] ) , J. Kabele [-] , F. Persán [-] , L. Mravec [-] , M. Neckář [-] (90. J. Sekyra [-] ) , M. Dudák [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Markytán [-] (76. F. Budín [-] ) , D. Růžička [-] , M. Tušer [-] (66. D. Kořínek [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] (90. D. Zíka [-] ) , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , D. Samek [-] (56. M. Bartoš [-] )

ŽK: 39. J. Kabele , 90. M. Klivanda - 17. M. Markytán , 51. P. Kössl , 64. J. Píša , 86. O. Otepka .
Hráči zápasu: M. Babka .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - PEČENKA Jiří, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.