FOTO: Němec se Senftem zajistili Tatranu vítězství


Branky


30. D. Němec , 71. T. Senft
0

V záživném zápase plném šancí se o zábavu diváků staraly obě strany, jen jedna z nich však byla úspěšná. Za domácí se prosadili oba útočníci v sestavě, celkem třikrát také zvonily tyče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec byl pomalu všude

První střelecký pokus závěrečného duelu 26. kola Divize A mezi Sedlčany a Mariánkami si připsal domácí Senft a Šmejkal musel nadvakrát krotit míč. Na druhé straně se ukázal Holub, jehož střela pro změnu prolétla vedle a Capouch mohl zůstat v klidu.

 

V 11. minutě se Němec prodral přes Denka, ale v tísni nedokázal zakončit tak, jak by si představoval, a jeho lob skončil vysoko nad břevnem Šmejkalovy klece. Za chvíli se po zadovce světlovlasého forvarda Tatranu v pokutovém území skácel Kdolský, rozhodčí však penaltu odmítl odpískat.

 

Hráči Mariánek ale nespali a v 18. minutě byli brance nejblíže. Sadílkovu střelu z velkého vápna nebezpečně ztečoval Repetný a Capouch jen sledoval, jak se míč odrazil od tyče mimo! Uplynulo pár vteřin a tyč se rozezvučela i na druhé straně. Jeden z hostujících beků promáchl míč, čehož využil Senft, jenže mu chybělo víc štěstíčka!

 

Ve 30. minutě se už Tatran dočkal. Na malém vápně se dostal k míči Dominik Němec a Šmejkalovi nedal šanci! Druhou branku mohl přidat tentýž hráč po dlouhém výkopu Capoucha, ale balón mu v rozhodující chvíli odskočil a Němec tak nezakončil ideálně.

 

Čtyři minuty před přestávkou se zbavil bránícího hráče Kdolský a nacentroval do vápna, kde se ke střele dostal znovu Němec, na Šmejkala si však nepřišel. Poté byl ještě kousek před sedlčanským vápnem faulován Holub, nabídnutou šanci ale Kuhajda nezužitkoval.

Senft se dočkal

Němec byl střelecky při chuti i po změně stran, v 54. minutě ho centrem našel Hájek a útočník Sedlčan pálil vysoko nad. Hosté odpověděli pokusem z dálky, který prosvištěl decimetry nad břevnem!

 

Mariánky zahrozily v 62. minutě po trestném kopu, který nikdo netečoval a Capouch měl plné ruce práce, aby nepustil míč za svá záda. Větší klid dodal Tatranu o devět minut později Tomáš Senft, který se ve skrumáži zorientoval nejlépe a propálil gólmana hostí!

 

Krásnou ranou se v 81. minutě prezentoval Soldát, který si zleva naběhl před vápno a vypálil. K jeho smůle míč pouze orazítkoval břevno za Šmejkalem! Více se již v zajímavém utkání nestalo a Tatran si tak zaslouženě došel pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Nehráli jsme až tak dobře, ale dali jsme dvě branky a v pohodě zvítězili. Opět jsme měli dost šancí, abychom gólů přidali víc. Vyzdvihl bych Tomáše Senfta. Dal pěkný gól a vyhrál plno těžkých soubojů, makal.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Myslím si, že jsme nesehráli špatné utkání. Působili jsme fotbalověji, měli jsme víc ze hry. Domácí byli naopak bojovnější, nahráli jsme jim na první gól obrovskou chybou. Poté se změnil ráz utkání, Sedlčany se soustředily na protiútoky. I když jsme hráli dobře, naráželi jsme pouze na pevnou obranu domácích.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Repetný [-] , J. Vystyd [-] - L. Soldát [-] (88. P. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (74. L. Matoušek [-] ) , M. Hájek [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] (90. F. Hofman [-] ) , T. Senft [-] (81. V. Lípa [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - V. Kafka [-] , M. Lukáš [-] , M. Buršík [-] (77. T. Šilhán [-] ) , L. Kuhajda [-] , J. Šaliga [-] (46. P. Kavalír [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , P. Holub [-] (69. Z. Štěpán [-] )

ŽK: 37. J. Repetný - 38. M. Drahorád , 68. M. Kravar , 87. T. Denk .
Hráči zápasu: T. Senft .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - VOJTĚCH Lukáš, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.